Evenimentul Zilei > Monden > O mare vedetă Pro TV, victima unui accident grav! Cine o va înlocui diseară?
O mare vedetă Pro TV, victima unui accident grav! Cine o va înlocui diseară?

O mare vedetă Pro TV, victima unui accident grav! Cine o va înlocui diseară?

Momente foarte grele în cadrul unuia dintre cele mai urmărite reality show-uri din istoria Pro Tv (Ferma) odată cu accidentarea gravă a lui George Burcea.

Actorul care face parte dintre cele 16 vedete care au acceptat provocarea de a participa în noul sezon Ferma a suferit recent o accidentare foarte gravă.

Conform surselor cancan.ro, incidentul a fost atât de grav încât producătorii reality show-ului au decis că se impune  scoaterea urgentă din concurs a acestuia.

La această situaţie s-ar fi ajuns din cauza faptului că Burcea a dorit să iasă în evidenţă poate mai mult decât i-ar fi permis capacităţile fizice.

Abandon pentru George Burcea

Conform sursei citate, fostul soț al cântăreţei Andreea Bălan a fost urmărit de un ghinion fantastic, care rar i se poate întâmpla cuiva.

„Cu toate că și-a dorit să ajungă în finală și, de ce nu, chiar să câștige marele premiu, s-a văzut nevoit să abandoneze.

Chiar în momentul în care dădea semne că ar putea fi unul dintre viitorii finaliști ai show-ului de la Pro Tv, actorul a avut parte de o surpriză.

Din dorința de a-și etala calitățile competiționale, se pare că fostul soț al Andreei Bălan s-a accidentat extrem de serios, iar echipa de filmare a decis ca el să fie scos din show-ul Tv”, arată cancan.ro

Burcea a ieşit rapid în evidenţă

Aşa cum fanii reality show-ului Ferma cunosc deja, actorul a încercat încă de la  la prima ediție să acapareze prim-planul şi să arate tuturor că poate bifa marea finală.

Totuşi, visul său de a pune mâna pe marele premiu a fost spulberat din cauza nefericitului incident căruia i-a căzut victimă.

În prezent, el şi-ar fi luat rămas bun de la colegii de echipă, care vor continua mai departe bătălia pentru celebritate şi bani.

Ce gânduri avea „săteanul” Burcea?

George Burcea era în echipa „Sătenilor” şi înainte de a începe aventura la Ferma declarase că oamenii sunt construiţi astfel încât să poată suporta multe.

„Viața mi-a demonstrat că noi, oamenii, ne putem adapta în orice situație și cu orice caracter, atât timp cât suntem disponibili să înțelegem «de ce-ul».

Îmi place foarte mult să tratez orice experiență care mi se dă ca pe un lucru pe care-l fac pentru prima și ultima oară, iar asta voi face în Ferma”, spunea Burcea.

Scandal continuu cu Andreea Bălan

Amintim că actorul a divorţat în acest an de marea vedetă Andreea Bălan şi în prezent luptă cu artista pentru custodia fetelor.

Actorul devoalat recent că fosta soție nu îi dă voie să ia copiii la el acasă, dar îi permite să vină să le vadă pe cele două fetiţe când doreşte.

„Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă… Pleacă probabil la iubitul ei și eu rămân cu mama-soacră și cu fetele”, a spus Burcea.

Actorul a mai divulgat că Andreea Bălan a încercat să-i strice imaginea atât în societate după ce „l-a dat în gât la poliţie”, cât şi la Ferma, după ce a luat legătura cu un producător al reality show-ului.

Rămâne de văzut ce va mai spune cântăreaţa după ce fostul soţ a ieşit accidentat de la Ferma.

Ce propune noul sezon Ferma

„Noul sezon va aduce față în față două mentalități: orășeni și săteni. Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potrivește, cel mai bine, stilului de viață pe care l-a avut și care i-a format valorile.

Probele fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenților va fi testat prin încercările la care vor fi supuși de-a lungul zilelor petrecute în Fermă.

Opt orășeni și opt săteni. 16 competitori deciși să demonstreze că sunt gata să-și testeze propriile limite și, datorită mediului din care provin, sunt pregătiți pentru orice provocare în viață.

Să fie nevoie de gândire rapidă, urbană și de strategii bine dezvoltate? Sau de gândire directă, rurală, multă muncă și rezistență?

Vom afla care este secretul pentru a câștiga duelurile și a străbate drumul spre titlul de fermierul anului 2020!

Pentru al doilea an la rând, Mihaela Rădulescu va fi gazda show-ului și îi va susține pe concurenți în cea mai dificilă încercare pe care au avut-o până la acest moment.

Și de această dată, Cristi va fi specialistul în supraviețuire care îi va învăța pe competitori cum să se descurce cu toate provocările primite”, se arată pe ferma.protv.ro.

sursa: cancan.ro