Evenimentul Zilei > Monden > Uite ce mare vedetă de la Hollywood imită Margherita. Pozele au dat-o de gol
Uite ce mare vedetă de la Hollywood imită Margherita. Pozele au dat-o de gol

Uite ce mare vedetă de la Hollywood imită Margherita. Pozele au dat-o de gol

Celebra Lady Gaga și-a deschis recent sufletul în timpul unui interviu, vorbind despre luptele din trecut cu gândurile suicidale. După câteva zile emoționante și după lansarea noului ei videoclip muzical, cântăreața avea nevoie de un pic de răsfăț și dragoste de sine.

Lady Gaga, în vârstă de 34 de ani, a optat pentru o ținută diferită de stilul ei tipic sălbatic, în timp ce se îndrepta spre un magazin Sephora din Upper West Side. Cântăreața a plecat la cumpărături cu mama ei, Cynthia. A îmbrăcat o bluză roz și o jachetă neagră din piele de lac, într-un stil Matrix-chic, cu o glugă decupată asortată.

Actrița a purtat o pereche de pantaloni scurți roz minusculi, cu un top care îi punea în evidență abdomenul. Ea și-a asortat ținuta cu o pereche de cizme cu platformă care se potriveau cu stilul elegant al jachetei. Fața lui Gaga era ascunsă sub o glugă, ochelari de soare și o mască de protecție strălucitoare.

Vă amintiți că la ultimul scandal, cu angajatele de la o agenție imobiliară, Margherita țipa la reporteri că ea e o vedetă, că se îmbracă precum artiștii de la Hollywood?

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: