Evenimentul Zilei > Politica > Andronescu spulberă planurile PSD. Iohannis, favorit pentru încă un mandat la Cotroceni
Andronescu spulberă planurile PSD. Iohannis, favorit pentru încă un mandat la Cotroceni

Andronescu spulberă planurile PSD. Iohannis, favorit pentru încă un mandat la Cotroceni

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a spus că nu știe care este candidatul ce poate aduce victoria pentru PSD la prezidențiale, dar că încearcă să fie optimistă și a menționat că președintele Klaus Iohannis are prima șansă pentru Cotroceni.

 „S-au declarat de centru-stânga cei din Pro Romania. În istorie, PSD a susținut guvernul minoritar Tăriceanu cu 20%. Apoi a fost USL, a cărei dispariție o regret, putea sa conducă Romania peste 20 de ani. Dl Ponta s-a desprins din PSD si a avut o colaborare foarte bună cu dl. Tăriceanu. Nu vad o chestiune forțată care nu ar putea sa duca spre o soluție. Politica e arta compromisului”, a zis Andronescu despre un candidat comun PSD-ALDE-Pro România la prezidențiale.

Ea a zis că încearcă să fie optimistă deși Iohannis are prima șansă.

„Nu știu care va fi formula prin care vom putea sa câștigam prezidențialele. Este o suferință că nu am mai câștigat alegerile prezidențiale din 2000, au trecut aproape 20 de ani. Poate anul acesta, un candidat PSD o sa câștige. Încerc sa fiu optimistă, Titulescu spunea ca trebuie speranță Toate sondajele arata acum ca Iohannis are prima șansă”, a zis Andronescu, luni seară, la Antena 3.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: