Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Marin dă de pământ cu actualele vedete TV: ”N-au nici în clin, nici în mânecă”
Andreea Marin dă de pământ cu actualele vedete TV: ”N-au nici în clin, nici în mânecă”

Andreea Marin dă de pământ cu actualele vedete TV: ”N-au nici în clin, nici în mânecă”

Andreea Marin este o prezentă extrem de cunoscută, iar cariera sa a fost încununat de succes. Zâna „Surprize, surprize” a fost mai mereu o prezență discrete, însă atunci când vorbește despre lucrurile care nu îi plac, replicile dure nu lipsesc. Aceasta i-a luat la ochi pe colegii de breaslă mai tineri.

Ajunsă la vârsta de 46 de ani, Andreea Marin se poate lăuda cu o carieră în televiziune impresionantă. Emisiunea „Surprize, surprize” a fost unul dintre cele mai de succes formate tv, iar odată cu el, a crescut și celebra prezentatoare. A fost implicată în multe proiecte și a avut colaborări cu nume importante din showbiz, însă despre noua generație nu are o părere prea bună.

Andreea Maria a fost invitată în emisiunea „La Cină” de la Digi 24, unde a vorbit deschis despre cum decurg lucrurile astăzi în televiziune. Prezentatoarea tv susține că marea majoritate a formatele de astăzi au o calitate foarte slabă. Ea are o părere extrem de proastă și cu privire la vedetele actuale, care, susține ea, nu sunt demne de acest statut. Zâna „Surprize, surprize” a făcut o comparație între modul în care se obținea un post pe vremea ei și modul în care au loc astăzi interviurile.

În urmă cu mulți ani, atunci când vedeta era un novice în lumea reflectoarelor, nu primeai un post fără probe eliminatorii, care astăzi nici măcar nu mai există. Andreea Marin susține că atunci era greu să ajungi la tv și trebuia să muncești pe brânci, ceea ce îți aducea și popularitate. Astăzi, apar mult prea multe persoane pe micile ecrane, însă prea puține reușesc să se mențină în această industrie.

„Dacă le căutăm bine-bine-bine… Nu-mi place termenul ăsta de vedetă. Ca să fii vedetă ai nevoie de multă muncă și de multe realizări. Sunt prea puține, aș spune! În rest… sunt oameni care apar și dispar de pe micul ecran. (…) S-a schimbat mult treaba în televiziune și față de momentul în care eram un copil care abia deschidea ochii în această lume.

Păi, să luăm, de pildă, ce însemna atunci un concurs pentru a ocupa un post la televiziune, cât de dificil era… Eu am dat concursuri timp de o săptămână, în fiecare zi, cu alte probe; în fața camerei, în spatele ei, eseu, limbă străină, lucruri care astăzi nu mai sunt luate în seamă. Vezi oameni care apar la TV, care n-au nici în clin, nici în mânecă.

Oameni care nu au cultură generală, nu vorbim despre specializare într-o anumită direcție. Lucrurile s-au schimbat foarte mult, e mult mai subțire treaba”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin a ajuns de urgență la spital din cauza epuizării

Celebra prezentatoare tv consideră că succesul fiecăruia vine în funcție de munca depusă. Ea este o persoană extrem de implicată în tot ceea ce face și a fost așa încă de la începutul carierei. Nopțile nedormite nu sunt o noutate pentru ea, însă ajunge la un moment dat când organismul cedează. A fost de multe ori la medic din cauza epuizării psihice, însă anul trecut a avut parte de un eveniment mai dificil. Din cauza orelor de muncă mult prea multe, Andreea Marin a ajuns de urgență la spital, fiind luată de SMURD de pe stradă.

„Eu sunt o fire creativă, muncesc mult. Sunt zile și nopți nedormite și asta se întâmplă dintotdeauna, nu e vreo noutate, dar nu mă obligă nimeni. În fond, nimeni nu ne obligă să facem un lucru dacă nu îl vrem cu adevărat sau nu avem o motivație să facem asta. Nu m-aș plânge… nici măcar când am căderi. Sunt perioade mai dificile, când ajungi la medic și îți spune că ești burnout.

Da, chiar anul trecut mi s-a întâmplat, în timpul filmărilor pentru emisiunea „Nu există nu se poate”. Efortul prelungit, pe luni de zile, a dus la o stare de epuizare, nu făceam doar asta, bineînțeles, niciodată nu fac un singur lucru, și atunci s-a dezechilibrat balanța. Dar am ascultat de medici în momentul în care am ajuns să fiu luată de SMURD de pe stradă. Nu știu dacă a fost rău, dar a fost un semnal de alarmă”, a mai declarat aceasta la TV.