Evenimentul Zilei > Actualitate > Incendiu de proporții în Olt! Pompierii au intervenit în forță și au cerut ajutor de la echipajele din județele vecine
Incendiu de proporții în Olt! Pompierii au intervenit în forță și au cerut ajutor de la echipajele din județele vecine

Incendiu de proporții în Olt! Pompierii au intervenit în forță și au cerut ajutor de la echipajele din județele vecine

Arde Oltul! Duminică după-amiază, un incendiu de proporții a izbucnit la o hală de producție a preparatelor din carne. Flăcările sunt violente acoperind o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați. S-a intervenit cu echipe din trei județe.

S-a dat alarmă în Olt! Pompierii au intervenit în forță pentru lichidarea incendiului. O hală de producție a preparatelor din carne din Olt a luat foc duminică după-amiază. Pompierii au intervenit în imediat pentru lichidarea acestuia, însă flăcările sunt extrem de violente. Conform primelor informații, incendiul a afectat o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați.

Din cauza incendiului, au loc degajări mari de fum, acestea putând fi observate de la distanțe considerabile. Momentan nu se cunosc foarte multe detalii cu privire la izbucnirea incendiului și nici cauza exactă care a dus la provocarea acestuia. Nu se știe nici dacă putem vorbi despre victime sau nu. La fața locului s-au deplasat mai multe echipe ale pompierilor, dar și un echipaj SMUR pentru acordarea primului ajutor în caz de nevoie.

Suprafața afectată este de 1.000 metri pătrați

Pompierii din trei județe au intervenit pentru lichidarea incendiului. La fața locului s-au deplasat peste 60 de pompieri din Olt, Vâlcea și Argeș. Inițial, la hala de producție au fost trimise echipele de la Detașamentul Slatina și Stația Scornicești, cu patru autospeciale de stingere, un autocamion de intervenție, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD. Aceștia nu făceau față, așa că au cerut ajutor din județele vecine. Ulterior au venit în misiunea de stingere a incendiului și o autospecială de stingere de la ISU Argeş, dar și o autospecială de stingere de la ISU Vâlcea. La locul incendiului s-a deplasat și o autospecială pentru intervenție la înălțime din cadrul Detașamentului Caracal.

„Suprafaţa afectată este de aproximativ 1.000 de metri pătraţi. Incendiul se manifesta cu degajare mare de fum. (…) În acest moment acţionează peste 60 de pompieri, din cadrul ISU Olt, ISU Vâlcea şi ISU Argeş, cu şapte autospeciale de stingere, două autospeciale pentru intervenţie la înălţime, un autocamion de intervenţie, un echipaj SMURD şi mai multe autospeciale pentru primă intervenţie”, au transmis reprezentanţii ISU Olt.