Evenimentul ZileiMondenAndreea Mantea și-a pierdut emisiunea? Kanal D i-a stricat toate planurile din 2022! „Iartă-i pe cei care ți-au greșit”

Andreea Mantea și-a pierdut emisiunea? Kanal D i-a stricat toate planurile din 2022! „Iartă-i pe cei care ți-au greșit”

Andreea Mantea și-a pierdut emisiunea? Kanal D i-a stricat toate planurile din 2022! „Iartă-i pe cei care ți-au greșit”
Andreea Mantea a primit o lovitură grea chiar la începutul anului 2022! Emisiunea „O nouă șansă”, a fost scoasă din grilă, iar fanii au început să se întrebe dacă prezentatoarea a fost dată afară de la Kanal D. Vedeta a oferit un răspuns pe măsură.

Show-ul vedetei a fost înlocuit de gala „Bravo, ai stil!”, iar fanii s-au întrebat unde a dispărut Andreea Mantea. Producătorii au decis ca emisiunea pe care o moderează să fie scoasă din grilă din 2022.

Bruneta și-a luat adio de la emisiunea “O nouă șansă”, difuzat sâmbătă de la ora 20:00. Kanal D a decis să pună gala „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici. Internauții au întrebat-o pe rețelele de socializare de ce nu mai apare la televizor, iar moderatoarea a dat un răspuns pe măsură.

Aceasta a declarat că emisiunea a luat o pauză, dar urmează să revină pe micile ecrane în curând.

Andreea Mantea a fost dată afară?

„Iartă-i pe cei care ți-au greșit. Nu pentru că merită iertare. Pentru tine. Pentru ca tu să ai pace și liniște în suflet. O nouă șansă, în curând, la Kanal D”, este mesajul pe care Andreea Mantea l-a postat pe Instagram.

Emisiunea prezentată de Andreea Mantea a vindecat sute de suflete. Oamenii și-au prezentat cele mai emoționante povești și au învățat să ierte persoanele din trecut. Producția s-a inspirat din formatul internațional de succes, „Second Chance”, realizat în Turcia.

„Așa cum v-am obișnuit de atâția ani, vin în fața dumneavoastră cu o emisiune de suflet. O emisiune în care sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită. Se spune că atunci când greșești foarte tare cuiva și nu ai parte de iertarea dorită, simți nevoia să îți spui povestea și să-ți ceri iertarea în fața cât mai multor oameni. Eu sunt aici să îi sprijin, să îi ascult și să îi ajut să își găsească iertarea mult dorită, pentru că fiecare dintre noi merită o nouă șansă”, spunea, toamna trecută, Andreea Mantea.

Câți bani câștigă Andreea Mantea?

Prezentatoarea TV are un contract semnat cu televiziunea Kanal D, dar merge și la diverse evenimente și spectacole. Aceasta cere sume grele pentru a anima invitații.

Andreea Mantea prezintă și diverse spectacole, iar suma este de 1300 de euro pe o singură oră. Vedeta merge la concerte, zile de naștere, nunți, botezuri și baluri, potrivit Cancan.


Accesează: