Evenimentul Zilei > Monden > Răsturnare de situație la Kanal D! Îi ia locul în cea mai urmărită emisiune. Este pregătită de confruntare
Răsturnare de situație la Kanal D! Îi ia locul în cea mai urmărită emisiune. Este pregătită de confruntare

Răsturnare de situație la Kanal D! Îi ia locul în cea mai urmărită emisiune. Este pregătită de confruntare

Raluca Dumitru este noua concurentă din cadrul competiției Bravo ai stil de pe Kanal D. După eliminarea cântăreței Nicoleta Nuca, fosta participantă la Survivor a venit să câștige premiul în materie de stil.

Raluca Dumitru este fosta prezentatoare a unei emisiune matinale și fosta concurentă Survivor România 2021. Aceasta a declarat că este pregătită de noua competiție, iubește stilul și are multă încredere în gusturile ei. Fosta prezentatoare este pregătită să le înfrunte pe celelalte celebrități.

„Pentru mine este o competiție în care mi-am dorit să particip în primul rând pentru că este despre fashion, ceea ce mie îmi place enorm. Mereu am fost pasionată de modă și mereu le-am ajutat pe prietenele mele să se îmbrace. Sunt pregătită din toate punctele de vedere pentru această competiție, mă consider o concurentă cu un potențial mare, sigură pe mine, ambițioasă, puternică și mă văd în finala . Îmi doresc să învăț foarte multe despre fashion și stil din această experiență”, a declarat Raluca Dumitru.

Cine este Raluca Dumitru?

Raluca Dumitru este născută pe 16 noiembrie 1986, în București. De mică a visat să apară la televizor sau să lucreze în televiziune. Faimoasa a absolvit Facultatea de Management Turistic și Comercial. Înainte de a intra în competiția Survivor România, aceasta a avut mai multe apariții la tv și a cochetat cu modellingul, câștigând titlul de „Miss Superkombat” în 2011.

Raluca Dumitru a avut o relație cu Răzvan Botezatu?

Bruneta și Răzvan Botezatu au prezentat împreună o emisiune pe Antena Stars. Fanii speculau că cei doi formează un cuplu, dar la puțin timp acesta a declarat că are o altă orientare sexuală. Aceștia au o relație foarte bună de prietenie și se încurajează reciproc în tot ce își propun, deși în trecut au avut parte de câteva certuri.

” Când m-am întors în România și am luat-o de la zero, din nou, aveam nevoie de ajutorul ei. Doar că și Raluca Dumitru trecea printr-o perioadă dificilă, se despărțise de bărbatul cu care a stat destul de mult timp și între noi lucrurile nu au mai fost la fel. Ne-am certat de curând, și ne-am certat serios.

Nu voi intra în amănunte, nu e elegant, dar nu știu nici măcar dacă ne vom împăcă. Claudia Stoica, care este prietena noastră, a amândurora, tot încearcă să ne împace, dar Raluca Dumitru nu vrea să recunoască că a greșit și ea… Și ea, și eu, suntem încăpățânați și nu o să fac eu primul pas, mai ales că nu am greșit eu”, a spus Răzvan Botezatu pentru wowbiz.ro