Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Mantea, în conflict cu tatăl său. A vrut să-i dea „o palmă”, însă lucrurile au degenerat. „Ești zero, nu mai reprezinți nimic”. FOTO
Andreea Mantea, în conflict cu tatăl său. A vrut să-i dea „o palmă”, însă lucrurile au degenerat. „Ești zero, nu mai reprezinți nimic”. FOTO

Andreea Mantea, în conflict cu tatăl său. A vrut să-i dea „o palmă”, însă lucrurile au degenerat. „Ești zero, nu mai reprezinți nimic”. FOTO

Prezentatoarea TV Andreea Mantea a vorbit despre un episod din anul 2006, când, propunându-și să-i dea „o palmă” tatălui său pentru că nu a vrut să o lase să studieze la Facultatea de Teatru și Film, s-a ales cu o reacție total neașteptată.

La vârsta de 16 ani, prezentatoarea TV Andreea Mantea a pozat în revista Playboy pentru a-i demonstra tatălui său că poate să facă orice își dorește în viață, în contextul în care părintele nu dorea să o lase să studieze la Facultatea de Teatru și Film. Astfel, tânăra de la acea vreme profita de orice ocazie ca să apară la TV.

Datorită fotografiei în cauză, Andreea Mantea a atras atenția oamenilor potriviți și a debutat în cariera de televiziune. Prezentatoarea TV nu a știut, însă, că trebuia să pozeze în pictorialul din revista cu iepuraș, ba chiar a insistat să nu o facă, însă contractul prevedea și acest aspect.

Andreea Mantea a pozat în Playboy alături de fotomodelul internațional Cecilia Miloiu

Pusă în această situație după ce a semnat contractul, Andreea Mantea a trebuit să respecte prevederile acestuia și să pozeze alături de fotomodelul de talie internațională Cecilia Miloiu. Vedeta credea că îi va da tatălui său „o palmă” pentru că nu o lăsa la Facultatea de Teatru și Film, părintele insistând ca tânăra să se mute din casă dacă nu îi convin regulile sale.

Eram atât de supărată pe tata că nu m-a lăsat să dau la Teatru și Film, încât tot ce apărea prin agenția de modele, că era reclamă, film, emisiune, și tot ce ținea de televizor, mă duceam. Mă duceam peste tot, nu țineam cont. Și când a apărut acest casting pentru această emisiune, m-am dus. Ce nu am știut însă, oamenii care au fost acolo încă trăiesc și pot confirma, eu nu am știut că va trebui să pozez în Playboy. Doar locul întâi, cea care câștiga Miss Playboy trebuia să aibă acest pictorial. Niciodată pe acest pământ nu m-am gândit eu că și locul doi, și locul trei, și Miss Popularitate. Și am zis că eu nu vreau, eu am venit la televizor să apar să îl enervez pe tata, eu nu vreau să pozez. «Păi scrie în contract.» Și scria, într-adevăr”, a declarat Andreea Mantea, în emisiunea ”În Oglindă” a lui Mihai Ghiță.

A vrut să îi dea „o palmă”, însă lucrurile au degenerat

Moderatoarea de televiziune nu s-a așteptat, însă, ca tatăl său să reacționeze exploziv, deși era conștientă că tot ce făcea era împotriva voinței părintelui.

„Am vrut să mă duc să îmi pun un picior în ghips ca să nu pozez. Oamenii ăia erau ditamai echipa și mi-au spălat creierul și îi lăsam pentru că mie îmi convenea, era încă o palmă pe care i-o dădeam tatălui meu. Dacă mă lăsa să mă duc la Teatru și Film, nu aveam niciun pictorial în Playboy. Mă duceam peste tot doar să îi arăt că mă duc.

Și a înnebunit când a văzut acel pictorial. Am plecat de acasă. Mama a tăiat cablul de la televizor, când a fost emisiunea. S-a urcat pe un scaun și a tăiat cablul, ca el să nu poată să vadă. Ne-am întâlnit după câteva zile, țin minte că mi-a trântit ziarul peste ochi. Nu m-a bătut, nu m-a lovit, mi l-a trântit peste ochi și mi-a zis «Atât de mulți ani ai învățat degeaba, atât de mulți ani te-am învățat lucruri degeaba. Ai făcut atât de multe lucruri degeaba, ești zero, nu mai reprezinți nimic. Un om când nu mai are nimic de oferit începe să se vândă pe el. Tu asta ai făcut, te-ai vândut. Și pentru ce?». Și i-am zis «Să-ți arăt că pot». Și mi-a zis «Puteai să vii să vorbești cu mine, decât să faci asta. Mie mi-e rușine să merg pe stradă, dar ție îți va fi și mai rușine»”, a mai povestit Andreea Mantea.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: