Andreea Berecleanu a dezvăluit totul despre plecarea la Prima TV. Cum i-a schimbat viața

Andreea Berecleanu a dezvăluit totul despre plecarea la Prima TV. Cum i-a schimbat viața Sursa foto: Andreea Berecleanu Facebook

În urmă cu doi ani, Andreea Berecleanu a renunțat la Antena 1 și a ales un alt drum în viață. Vedeta a povestit ce a făcut-o să înceapă o nouă carieră la Prima Tv. Este convinsă că omul sfințește locul.

În urmă cu doi ani, Andreea Berecleanu a îndrăznit să își schimbe viața și a plecat de la Antena 1. Prezentatoarea și-a axat atenția spre o altă televiziune, Prima Tv. Vedeta a declarat că nu a regretat niciodată decizia, ba chiar i-a fost mai bine.

Și-a schimbat viața

Aceasta a mărturisit că Prima Tv i-a deschis multe uși și a ajutat-o să cunoască oameni speciali.

„E foarte bine, este o echipă tânără care are și seniori, oameni cu care m–am mai interesectat în alte structuri redacționale și cu care mă știu de foarte mulți ani. Am întâlnit oameni cu care nu mă mai văzusem de 30 de ani, oameni care au făcut televiziune în tot timpul ăsta și a fost foarte plăcut. În același timp, e și suflul tânăr adus de oameni foarte proaspeți, de 20 și ceva de ani, cu care sunt în redacție. Îmi aduc aminte de noi, așa cum eram la începuturi.

Ne puteți urmări și pe Google News

După un an de știri la Prima TV, rezultatele sunt foarte bune, având în vedere cum am pornit. A fost un riviriment al postului după schimbarea patronatului și sunt niște rezultate senzaționale. Practic ai ajuns în top la posturile comerciale, ai depășit toate posturile de nișă, consacrate de 10 ani. Nu e puțin lucru, iar atmosfera e foarte plăcută și e esențial”, a spus Andreea Berecleanu.

Cea mai bună decizie

Andreea Berecleanu nu a uitat fostul job de la Observator, dar nici nu i-a părut rău că a plecat de la televiziunea care a făcut-o faimoasă.

„Omul sfințește locul în orice domeniu, iar telespectatorii simt asta. Cei care sunt obișnuiți cu imaginea de atâția ani, îți și scriu lucrul ăsta. Sunt colegi care-mi spun „Am crescut cu cei de la televizor!”. Atunci când auzi, îți dai seama că au trecut atâția ani și e normal. În general, nu am regrete, fac în așa fel alegerile încât să nu am. Evident că exista o zonă de risc, dar alegerile mele sunt asumate întotdeauna”.

Telespecatorii au crezut că vedeta și-a dat demisia și de la Prima Tv. Aceasta nu a mai fost prezentă în câteva emisiuni, iar Marius Saizu i-a ținut locul.

El mi-a ținut locul, îmi ține locul, eu lipsesc câteva zile. Nu, nu este vorba despre nicio problemă de sănătate. Nu e nicio vacanță, mi-am luat câteva zile libere, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Mi-am luat câteva zile libere, nu e nicio problemă gravă de sănătate, dar am dreptul la confidențialitate. Chiar asta fac, mă odihnesc”, a declarat Andreea Berecleanu, potrivit România Tv.