Evenimentul Zilei > Monden > Amintiri din studenție cu Dan Capatos: „Mi-a fost fabulos de greu”. Ce spune despre mizeria și gândacii din cămine. VIDEO
Amintiri din studenție cu Dan Capatos: „Mi-a fost fabulos de greu”. Ce spune despre mizeria și gândacii din cămine. VIDEO

Amintiri din studenție cu Dan Capatos: „Mi-a fost fabulos de greu”. Ce spune despre mizeria și gândacii din cămine. VIDEO

Dan Capatos, prezentatorul emisiunii „Xtra Night Show” a povestit despre viața sa de student, în București, petrecută prin căminele studențești din zona Regie.

Realizatorul Dan Capatos a depănat amintiri despre anii în care a venit în Capitală, la facultate, alături de Damian Drăghici. În podcastul realizat de cunoscutul artist, realizatorul emisiunii mondene, „Xtra Night Show” a vorbit, în premieră, despre anii în care a părăsit casa părintească de la Ploiești pentru a se muta în București.

Zugrăvită în culori frumoase, pe vremea liceului, viața de student la cămin nu i s-a mai părut atât de frumoasă când s-a cazat în căminele din Regie. Celebrul prezentator tv a relatat despre condițiile mizere pe care le-a înfruntat, ca student și momentele dificile prin care a trecut din cauza lipsei banilor.

Rememorând acum, după atâția ani, viața de atunci pare o aventură cu probe dintre cele propuse în show-urile concurs difuzate de televiziuni.

„În primii ani la București mi-a fost fabulos de greu. Nu greu, infernal de greu. Ai mei îmi dădeau bani de buzunar, te miri ce, dar se terminau în câteva zile. Mai ales la viața de cămin, mai o bere, mai o beție … Mâncam pe bonuri de masă, erau celebrele cantine R1, R2, R3, care, mă rog, acum au devenit cluburi celebre între timp”, și-a amintit Dan Capatos în podcastul lui Damian Drăgici.

Gândacii și mizeria, caracteristice căminelor studențești

El a povestit cum, flămând fiind, stătea pe lângă femeile care făceau curățenie pe la mese ca să primească o bucată de carne sau șnițel.

„Și mă rugam de cele care strângeau la capătul benzii, dacă mai rămâne mâncare pe care n-a molfăit-o nimeni înainte, să-mi dea și mie măcar o jumătate de șnițel. Deci, cam în felul ăsta”, a mai povestit Dan Capatos.

Realizatorul de televiziune a rememorat mizeria cu care se confrunta în căminele studențești. A vorbit despre mulțimea de gândaci care invadau camerele și care transformau viața studenților cazați, în adevărate coșmaruri.

„Iar în cămin era eterna problemă cu mizeria. Oricât ai fi vrut să faci curat, erau năpădite de gândaci. Când se stingea lumina începeau cursele pe pereți și tavan și ne picau în gură, efectiv”, a povestit Dan Capatos, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: