Evenimentul Zilei > Social > Poliția a intrat peste Adrian Minune. Show de zile mari în sectorul 5
Poliția a intrat peste Adrian Minune. Show de zile mari în sectorul 5

Poliția a intrat peste Adrian Minune. Show de zile mari în sectorul 5

Amenzi uriaşe la o petrecere privată unde cânta Andi Minune. Poliţia a întreupt o petrecere din Bucureşti deoarece s-a încălcat regulile impuse în perioada pandemiei.

Amenzi uriaşe la o petrecere privată unde cânta Andi Minune. Poliţia a întreupt o petrecere din Bucureşti deoarece s-au încălcat regulile din impuse de pandemie.

Poliţiştii de la Secţia 5 au întrerupt, în noaptea de 18-19 februarie, o petrecere cu mai multe persoane, printre care şi Adrian Minune. Aceştia petreceau la un eveniment privat încălcând toate prevederilor impuse de lege.

Amenzi uriaşe la o petrecere privată unde cânta Andi Minune

Poliţiştii au spart o petrecere după un apel primit la 112 pentru tulburarea liniştii publice. Poliţiştii au dat amenzi în valoare de aproximativ 60.000 de lei.

În comunicatul DGPMB se arată că petrecăreţii au încălcat normele de convieţuire socială:

„În noaptea de 18/19 februarie 2021, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 Poliţie, în urma unui apel 112 privind tulburarea liniştii publice, au identificat mai multe persoane care participau la un eveniment privat. Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 58.000 lei pentru încălcări ale prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, se arată în comunicatul DGPMB transmis, sâmbătă.

De asemenea, a fost aplicată şi o sancţiune contravenţională în valoare de 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice, conform prevederilor Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, se mai arată în comunicat.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București transmite că în noaptea de 19/20 februarie au dat sancţiuni în valoare de 20.000 de lei

În urma controalelor efectuate au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 20.000 de lei, după cum urmează:
-26 sancțiuni pentru nerespectarea prevederii Legii nr. 38/2003, privind transportul de persoane în regim de taxi și în regim de închiriere;
-19 sancțiuni pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice. ( 10 – Taxi, 8 -transport alternativ, 1 -transport marfă);
-3 sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor OUG 49/2019, privind activitățile de transport alternativ cu autoturism și conducător auto;
-1 sancțiune conform Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.