Evenimentul Zilei > Actualitate > Ameninţările JIHADIŞTILOR: :”Vom TĂIA MÂINILE tuturor celor care se opun STATULUI ISLAMIC”
Ameninţările JIHADIŞTILOR: :”Vom TĂIA MÂINILE tuturor celor care se opun STATULUI ISLAMIC”

Ameninţările JIHADIŞTILOR: :”Vom TĂIA MÂINILE tuturor celor care se opun STATULUI ISLAMIC”

Celebrul terorist australian Abdullah Elmir, cunoscut drept "Ginger Jihadi - Jihadistul Roşcat, a lansat o serie de ameninţări în care promite că va tăia mânilie tuturor celor care se opun Statului Islamic.

Elmir şi soţia sa, o tânără din Marea Britanie cares -a alăturat extremiştilor la începutul acestui an, au  postat o serie de mesaje pe reţelele de socializare de pe un cont ce pare că aparţine amandurpra, scrie The Daily Telegraph. 

“Curând, cu permisiunea lui Allah, va veni o zi când musulmanii vor păşi oriunde ca stăpâni, având onoare şi fiind veneraţi”, este una dintre postări.

“Cu capul sus şi demnitate. Cine îndrăzneşte să îi ofenseze va fi disciplinat. Şi orice mână ridicată asupra lor va fi tăiată. Lumea trebuie să ştie că trăim într-o nouă eră”, este un alt mesaj al tinerilor.

Mesajele au fost distribuite de pe un cont cu imaginea unui bărbat, ce pare a fi Elmir, ţinând în mână un AK-47. Contul pare să aibă legătură cu un alţi extremişti, printre care şi cei care care au celebrat atacurile de la Paris din 13 noiembrie.


Citeşte şi: Imaginaţia BOLNAVĂ a STATULUI ISLAMIC nu are limite. Cum au SĂRBĂTORIT jihadiştii MASACRUL de la PARIS | VIDEOUnul dintre utilizatorii care comentează frecvent pe diferite teme scrie: “Acestea se numesc consecinţe, oamenii se pare că au uitat concepul. Ne ataci, este alegerea ta, dar nu fii surprins atuci când noi lovim înapoi. Aminteşte-ţi acţiunile. #Atacurile de la Paris”.

Elmir a lucrat ca măcelar într-o suburbie din Sydney, înainte de a călători în Siria pentru a se alătura Statului Islamic. La 18 ani el a devenit o figură proeminentă în videoclipurile de propagandă ale organizaţiei extremiste.