Melodia „All I Want for Christmas is You” a fost detronată. Ce piesă este pe primul loc

Melodia „All I Want for Christmas is You” a fost detronată. Ce piesă este pe primul loc Melodia „All I Want for Christmas is You” a fost detronată. Ce piesă este pe primul loc. Sursa foto Youtube

Melodia „All I Want for Christmas is You” cântată de Mariah Carey a fost detronată de un alt cântec. Anul acesta, o altă piesă se află pe primul loc în Hot 100.

Melodia „All I Want for Christmas is You” cântată de Mariah Carey nu mai este pe primul lor. Aceasă piesă a fost detronată de un alt cântec de Crăciun: „Rockin' Around the Christmas Tree”, de Brenda Lee.

Melodia „All I Want for Christmas is You” a fost detronată

„Rockin' Around the Christmas Tree” a stabilit o serie de recorduri, începând cu cel pentru cea mai lungă pauză dintre lansarea unei melodii şi clasarea acesteia pe primul loc, titlu deţinut până acum şi de „All I Want for Christmas Is You” Mariah Carey din 2019.

Ne puteți urmări și pe Google News

Alte colinde care au revenit în top 10

Și alte patru colinde au revenit în top 10 al Hot 100: „Jingle Bell Rock” a lui Bobby Helms, care a urcat de pe locul 12 pe locul 4; „Last Christmas” a lui Wham! (13-5); „A Holly Jolly Christmas” a lui Burl Ives (16-6); şi „It's the Most Wonderful Time of the Year” a lui Andy Williams (28-10). „Rockin' Around the Christmas Tree” a lui Lee, la Decca/MCA Nashville/UMe, devine al 1.161-lea nr. 1 din arhiva de 65 de ani a Hot 100.

Deşi avea doar 13 ani când a înregistrat piesa „Rockin' Around the Christmas Tree” împreună cu producătorul Owen Bradley, Brenda Lee, acum în vârstă de 78 de ani, a câştigat şi titlul de cea mai în vârstă artistă care a ajuns în fruntea topurilor din SUA.

„Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-aş fi putut primi vreodată”, a spus artista.

Brenda Lee le-a mulțumit fanilor

Brenda Lee le-a mulțumit fanilor care n-au uitat de melodia ei de Crăciun. Aceasta a mai spus că este recunoscătoare pentru tot ce se întâmplă și că nu se aștepta la asta. „Nu-mi vine să cred! Nu-mi vine să cred că 'Rockin' Around The Christmas Tree' este pe locul 1, la 65 de ani de la lansare”, a declarat ea.

I'm so grateful for all the love on my music video for "Rockin' Around The Christmas Tree!" Thank you for all the sweet words! -Brenda #ARockinChristmas

Watch the music video here: https://t.co/GBiK2nak32 pic.twitter.com/wMfhO30xw1

— Brenda Lee (@BrendaLeeMusic_) November 13, 2023

„Cântecul a apărut când eram adolescentă şi să ştiu că astăzi rezonează între diferite generaţii este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-aş fi putut primi”, a adăugat ea pe Twitter.

Brenda Lee a ajuns în fruntea topurilor Billboard și în 1960, cu succesul melodiilor „I'm Sorry” şi „I Want To Be Wanted”.