Andreea Bălan, aventuri de vis în Laponia. Cine o însoțește în țara lui Moș Crăciun

Andreea Bălan, aventuri de vis în Laponia. Cine o însoțește în țara lui Moș Crăciun sursă foto: Instagram

Andreea Bălan și Victor Cornea au plecat în căutarea lui Moș Crăciun tocmai în Laponia. Este prima vacanță în care artista merge în vacanăță alături de partenerul ei și de cele două fetițe.

Andreea Bălan, Victor Cornea și cele două fețițe ale artistei au plecat în căutarea lui Moș Crăciun tocmai în Laponia. Este prima vacanță în care artista merge alături de partenerul ei și de cele două fetițe, iar acest eveniment trebuia împărtășit și cu fanii vedetei de la Antena 1.

Andreea Bălan a plecat în căutarea lui Moș Crăciun

Ella și Clara au fost extrem de entuziasmate că-l vor întâlni pe Moș Crăciun, iar mama lor, Andreea Bălan s-a asigurat că excursie va decurge conform planului.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am plecat în Laponia la Moș Crăciun. E prima vacanță în 5. Sunt tare fericită și recunoscătoare pentru tot”. Un spiriduș ne-a condus la cazare. În 10 minute am ajuns la o vilă cochetă și drăgălașă, în mijlocul unei păduri superbe”, a  scris pe Instagram, Andreea Bălan.

Fanii Andreei Bălan au bănuit că a cincea perosană este băiatul partenerului ei, Vlad Cornea. Dar fiul jucătorului de tenis, a rămas acasă. În locul junelui a mers mama aritstei care o va ajuta pe Andreea să aibă grjă de Clara și Ella.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Luca a rămas acasă

Decizia de al- lăsa acasă pe Luca, băiatul lui Victor a dat curs unei adevărate dezbateri în mediul on-line. Fanii s-au împărțit repede în două tabere.

„Presupun că te referi vacanță în 5, căci este și băiatul lui Victor cu voi”. „Corect era să îl ia și pe băiatul lui Victor”. „Te-ai gândit că poate mama băiatului nu vrea să-și expună copilul? Hai să nu presupunem până nu știm exact cum stau lucrurile”. „Treaba lor, că este viața lor, când a zis vacanță în 5 am fost convinsă că este și băiatul lui Victor”, sunt doar câteva din multele comentarii de pe Instagramul Andreei Bălan.

Andreea Bălan și Victor Cornea, o frumoasă poveste de dragoste

Victor Cornea are la rândul lui un copil dintr-o altă relație, Luca. Jucătorul de tenis trăiește de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea Bălan. Diferența de 10 ani dintre cei doi nu pare să fie un impediment în calea fericirii. Luca a ales să nu-i calce pe urme tatălui, a preferat fotbalul în locul rachetei de tenis.

„Luca are 10 ani, este în clasa a V-a, stă cu mama lui în București și a ales să joace fotbal, nu tenisul de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care, de altfel, activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin”, a mai spus Victor.