Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Alexandru Arșinel e urmărit de un blestem greu? Medicii i-au dat o nouă veste dură
Alexandru Arșinel e urmărit de un blestem greu? Medicii i-au dat o nouă veste dură

Alexandru Arșinel e urmărit de un blestem greu? Medicii i-au dat o nouă veste dură

Actorul Alexandru Arșinel a fost externat din spital, dar medicii l-au anunțat că trebuie să revină în fața lor, pentru o intervenție chirurgicală. După ce i s-a montat un stent pentru puls, artistul octogenar a fost informat că trebuie să fie operat la inimă.

Pe fondul problemelor de sănătate care au apărut după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19, actorul a fost nevoit să se interneze într-un spital privat din București. Ulterior, medicii i-au montat un stent pentru puls, dar l-au avertizat că trebuie să revină curând în spital.

Prin urmare, operația la inimă a fost programată pentru duminică. Alexandru Arșinel are 82 de ani și speră ca la finalul intervenției chirurgicale să scape de problemele de sănătate.

„După intervenția de ieri (n.r. – joi, 18 noiembrie), azi mi-au dat drumul acasă. Mi s-a montat un stent pentru puls. Duminică mă întorc în spital pentru operația pe inimă″, a declarat Alexandru Arșinel pentru impact.ro.

În urmă cu două zile, fostul director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase dezvăluia că nu înțelege cum este urmărit de tot felul de probleme de sănătate pe măsură ce se apropie ziua în care marea actriță Stela Popescu a murit.

Alexandru Arșinel dorește să treacă rapid peste 23 noiembrie

Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am ales un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul.

foto: YouTube

Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege (n.r. – Stela Popescu a murit la 23 noiembrie 2017).

Probabil că Stela mă caută, deja. Cine știe?… Voi rămâne internat câteva săptămâni. Nu știu exact să vă spun acum perioada cu exactitate. Ce știu e că medicii au nevoie să se uite cu multă atenție la inima mea. Voi afla din mers ce fel de surprize vor urma

„Longevivul cuplu umoristic Stela – Arşinel a început colaborarea în 1979, a fost garanţia umorului de calitate, pe textele scenetelor semnate de Mihai Maximilian (n.r. – soțul Stelei Popescu).

(…) TVR a scos pe piaţă DVD-urile „O stea printre stele” şi „Stela şi Arşinel” care reunesc cele mai memorabile apariţii TV ale Stelei Popescu. (…) Stela Popescu jucat în serialul TV ”Războiul sexelor”, avându-l ca partener pe Alexandru Arşinel″, se arată pe Agerpres.