Evenimentul Zilei > Monden > Alexandru Arșinel trece prin clipe grele. Se luptă cu problemele de sănătate. „Acum așteptăm să…”
Alexandru Arșinel trece prin clipe grele. Se luptă cu problemele de sănătate. „Acum așteptăm să…”

Alexandru Arșinel trece prin clipe grele. Se luptă cu problemele de sănătate. „Acum așteptăm să…”

Alexandru Arșinel a trecut printr-o perioadă dificilă, marcată de mai multe probleme de sănătate, dar este așteptat să revină pe scena teatrului unde s-a consacrat.

Alexandru Arșinel are mari probleme de sănătate și a fost internat de mai multe ori, în spital, în ultima vreme. Despre necazurile prin care a trecut actorul a vorbit Vasile Muraru, directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din Capitală. Alexandru Arșinel este așteptat pe scena teatrului unde s-a consacrat.

Alexandru Arșinel a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă

„O să vină și Alexandru Arșinel la Gale (n.r. – Galele Savoy, pe 30 octombrie 2021), el încă joacă. Sâmbăta trecută (n.r. – pe 9 octombrie 2021) a jucat. A tot fost internat, dar a venit, a cântat. Acum așteptăm să se facă mai bine ca să revină. Are de toate (n.r. – probleme de sănătate), o viață întreagă, atâtea operații, atâtea probleme… se adună. Dar, mulțumim Lui Dumnezeu, așteptăm să se facă mai bine și să reluăm și piesa, Niște Senzații, unde are un rol frumos, i-a făcut și regia. E efortul mai mare acolo, de aceea am și lăsat-o (spectacolul este în pauză, n. red.), mai vedem ce facem…”, a afirmat Vasile Muraru pentru fanatik.ro.

„Serbăm pe fostele vedete ale teatrului și care mai sunt în viață, dar și comemorăm pe cei care nu mai sunt, precum Nicu Constantin. O să dăm niște diplome, așa e frumos, mai ales că au muncit o viață și merită”, a mai spus Vasile Muraru, legat de Galele Savoy, eveniment la care este așteptat și Alexandru Arșinel.

În luna aprilie, actorul și soția sa s-au infectat cu coronavirus

În luna aprilie, Alexandru Arșinel și soția sa au fost internați după ce s-au infectat cu coronavirus. Actorul afirma la vremea respectivă că vaccinul pe care îl făcuse la începutul anului i-a salvat viața.

„Se pare că vaccinarea mi-a salvat viața și mie și soției. A reușit să oprească vijelia acestei nenorocite boli și să o stopeze la un anumit nivel suportabil, care m-a făcut să ies din zona periculoasă. Cu ajutorul medicilor care erau preocupați de soarta mea și a celorlalți colegi de pat am depășit momentul critic”, spunea actorul.