Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO EXCLUSIV/ Veștile rele nu se opresc pentru Mirela Vaida. Are probleme de sănătate și cu mezinul familiei
VIDEO

VIDEO EXCLUSIV/ Veștile rele nu se opresc pentru Mirela Vaida. Are probleme de sănătate și cu mezinul familiei

Începutul de an nu a fost favorabil pentru Mirela Vaida. Prezentatoarea de la „Acces Direct” pare că nu este ferită de probleme nici în sânul familiei. De curând, mezinul familiei, Tudor, a călcat strâmb și acum are piciorușul imobilizat. Faptul că nu-l vede alergând sau jucându-se cu frații mai mari îi rupe sufletul Mirelei Vaida.

Mirela Vaida se consideră o femeie împlinită alături de cei trei copiii ai ei și susține că oricât de ocupată ar fi cu proiectele profesionale își face timp și pentru a face năzbătii cu Carla (6 ani), Vladimir (5ani) și Tudor (2 ani). În ciuda faptului că a încercat să nu aducă problemele și tensiunile de pe platoul emisiunii „Acces Direct” acasă și cei mici să nu fie afectați, se pare că problemele se țin scai de Vaida și familia ei. Fotoreporterii EVZ au întâlnit-o și de această dată cu copiii în parc. Mirela Vaida era însoțită de soțul ei, Alexandru, și de cei trei copiii. Asemenea multor familii cu copiii și cea a actriței a făcut o tradiție în a merge cu copiii în parc la fiecare sfârșit de săptămână. Dacă până acum micuții se bucurau de prezența părinților și alergau împreună pe aleile din parcul Herăstrău sau Bordei, acolo unde obișnuiesc să-și petreacă timpul liber, în weekend-ul trecut mezinul familiei a fost imobilizat în cărucior.

Băiețelul în vârstă de doi ani nu s-a putut juca cu frații mai mari deoarece avea piciorul stâng în ghips. Pentru ca cei mari să nu fie privați de activitățile lor din parc, Mirela și Alexandru Vaida și-au împărțit sarcinile. Prezentatoarea TV a rămas cu copiii mai mari, încercând să țină pasul cu ei, iar bărbatului i-a revenit șansa de a plimba căruciorul lui Tudor.

La trei luni de când a fost atacată în platoul emisiunii, Mirela pare să se mai fi relaxat și nu se mai uită mereu în jurul ei ca să nu mai fie atacată.

Prezentatoarea TV se lasă și ea pe mâna medicului

Nu doar mezinul familie a ajuns pe mâna medicilor, ci și prezentatoarea TV. Mirela Vaida are probleme cu respirația, din cauza unei deviații de sept, accentuată de o operație nereușită. După ce a fost la un prim control, prezentatoarea TV a fost convinsă să-și rezolve problema de sănătate, dar și să îndrepte nasul. „Cred că știți ce nas strâmb am, din naștere! M-am născut cu o deviație de sept. Am încercat să o repar, prin operație cu „dalta și ciocanul”, în cu 17 ani. A ieșit și mai strâmb. Și uite așa, mi-a fost frică să mai încerc. Dar am auzit de o procedură revoluționară pentru astfel de probleme, fără „daltă” și „ciocan”. Rinoplastia ultrasonică presupune manipularea oaselor nazale cu ajutorul unui aparat, adică tăierea și șlefuirea lor cu ajutorul ultrasunetelor. Această abordare este mult mai puțin traumatică, adică fără durere, vânătăi, fără tampoane și comprese în nas, respirație pe nas imediat la trezirea din operație, recuperare rapidă. Să vă țineți bine când voi apărea cu un nas drept și cârn, ca la 20 de ani”, a povestit Vaida despre operația estetică pe care are în plan să o facă.