Din momentul apelului la 112, între copil şi echipele din dispecerat (operator 112 şi dispecer ISU) a fost purtată o conversaţie neîntreruptă timp de 35 de minute.

În tot acest timp nu a fost posibilă localizarea copilului.

„La ora 14:38 a fost primit un apel 112 de la un copil care a sustinut ca se afla intr-un canal stradal, sub carosabil, bagat acolo de un alt copil, care ulterior a pus si capacul. S-a procedat la alertarea celor mai apropiate resurse de interventie, de la Detasamentul Aparatorii Patriei, ulterior numarul acestora fiind suplimentat cu alte echipe de pompieri din apropiere, inclusiv Detasamentul Special de Salvatori. La fata locului au fost constituite echipe mixte de cautare, formate din pompieri, politisti, jandarmi, politisti locali S4, Apa Nova.

A fost verificata strada Maceșului, unde susținea copilul ca se afla, ulterior aria de cautare fiind extinsa semnificativ, pe fiecare strada in parte, pana la bulevardele Metalurgiei si Berceni, prin ridicarea capacelor de canal.

Din momentul apelului la 112, între copil şi echipele din dispecerat (operator 112 şi dispecer ISU) a fost purtată o conversaţie neîntreruptă timp de 35 de minute, pe durata căreia au fost solicitate şi alte date care să permită identificarea acestuia.

În acest moment se continuă cautarile, anunță salvatorii.

Te-ar putea interesa și: