Evenimentul Zilei > Economie > Digitalizarea, cel mai important pas în dezvoltarea afacerilor. Cu ce soluții vin firmele
Digitalizarea, cel mai important pas în dezvoltarea afacerilor. Cu ce soluții vin firmele

Digitalizarea, cel mai important pas în dezvoltarea afacerilor. Cu ce soluții vin firmele

Transformarea digitală, un pas important pentru afaceri pentru a reuși să aibă succes. Pentru a reuși să rămână în pas cu tehnologia, firmele specializate vin cu soluții

De ce au nevoie companiile

Transformarea digitală, noile standarde de rețea și evoluția mediului de afaceri sunt factori care pun permanent presiune asupra inginerilor de rețele pentru a evolua continuu, precum și pentru a se menține la curent cu cele mai recente tehnologii și a înțelege modul în care aceasta pot susține strategiile de afaceri. Pentru a sprijini inginerii de rețea în această călătorie.

Structurate pe patru domenii principale – Nebula, Switch, Wireless LAN și Security – modulele oferă informația necesară prin cursuri video și ebook-uri de suport, fiind urmate de un scurt test și un examen de certificare.

Ce face tehnologia pentru afaceri

Aceste module urmăresc să ofere instruire pas cu pas privind suportul și managementul de la distanță pentru dispozitivele client prin Nebula, împreună cu tehnologii de securitate de bază, susținute cu exemple practice de aplicații și scenarii de soluții. Acestea vor acoperi, de asemenea, răspunsul la provocările ridicate utilizatorilor de componenta de switching și la tehnologia și scenariile de bază ale rețelei wireless LAN. Odată ce inginerii de rețea au promovat certificarea, aceștia își pot folosi noile competențe dobândite pentru a-și dezvolta afacerea și pentru a oferi clienților o experiență superioară.

Există platforme de e-learning precum ZYXEL care oferă servicii pentru reselleri pentru a sprijini creșterea și dezvoltarea afacerii. Pe lângă instruire, serviciile cu valoare adăugată includ și asistență pentru revânzători pentru configurarea de la distanță pe categorii de produs, studii WiFi pentru a facilita proiectele WiFi de anvergură mai mare ale resellerilor.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.