Evenimentul Zilei > Actualitate > Adrian Năstase aruncă bomba. De ce s-a dus la Cotroceni fostul premier
Adrian Năstase aruncă bomba. De ce s-a dus la Cotroceni fostul premier

Adrian Năstase aruncă bomba. De ce s-a dus la Cotroceni fostul premier

Fostul premier Adrian Năstase s-a numărat printre invitații președintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, de duminică seara, recepție organizată cu prilejul Zilei Naționale.

Pentru a pune capăt speculațiilor de orice fel, Adrian Năstase a explicat pe blogul personal „participarea mea la Recepția de la Cotroceni”. Conciliat, fostul premier a subliniat că discursul președintelui a fost unul „normal”. El a apreciat și faptul că este necesară o coabitare, întrucât urmează cinci ani cu Iohannis.

„Am fost invitat, aseară, și am participat la Recepția oferită de președintele Iohannis, cu prilejul Zilei naționale a României, la Palatul Cotroceni.

După recentele alegeri, vor urmă cinci ani cu Iohannis – președinte la Cotroceni. România va avea nevoie de înțelepciune și de liniște pentru a construi. „Coabitarea” nu inseamnă doar relația dintre președinte și premier, de culori diferite. Ea poate înseamnă și o relație civilizată între președinte și principalul partid de opoziție. Cu condiția că Iohannis să renunțe la retorică din campanie privitoare la PSD.

Discursul său, de aseară, a fost unul „normal” pentru  o astfel de ceremonie, organizată cu ocazia Zilei naționale.

Vom vedea mai departe…”, a scris pe blog Adrian Năstase.