Evenimentul Zilei > Social > Alertă dispariție copii! Dacă i-ați văzut, anunțați poliția
Alertă dispariție copii! Dacă i-ați văzut, anunțați poliția

Alertă dispariție copii! Dacă i-ați văzut, anunțați poliția

Doi adolescenți din Galați sunt căutați de polițiști. Ei au plecat de acasă în urmă cu o zi. Ultima dată au fost văzuți în gara Constanța de unde au luat trenul. Plecarea lor a fost sesizată poliției de către ambele familii ale adolescenților.

Doi adolescenţi din Galaţi (o fată de 13 ani şi un băiat de 14 ani), prieteni, sunt căutaţi de poliţişti după ce au plecat de acasă în urmă cu o zi şi nu s-au mai întors. Ei au luat trenul spre Constanța, fiind văzuţi ultima dată împreună în gară, relatează News.ro

Adolescenți ”plecați în lume” din gara Constanța

Conform Poliţiei Judeţene Galaţi, poliţiştii au fost sesizaţi, în 9 martie, în jurul orelor 22.00. Un bărbat din municipiul Galaţi a sunat pentru a anunța despre faptul că fiica sa, Dragomir Amalia Sara, de 13 ani, a plecat de acasă în cursul zilei şi nu a mai revenit. La puțin timp, o doamnă din Galaţi a anunţat că, în cursul zilei, nepotul său, Buganu Andrei, în vârstă de 14 ani, a plecat de acasă.

În urma verificărilor făcute, poliţiştii constănțeni au stabilit că cei doi sunt prieteni şi au plecat împreună spre Constanţa, cu trenul. Adolescenții ar fi fost văzuţi ultima dată, împreună, în gara Constanţa.

Poliția a realizat profilul adolescenților și a făcut apel către populație să sune la 112 dacă pot da informații

”La momentul plecării, adolescenta era îmbrăcată cu o geacă lungă de fâş, de culoare bleumarin, cu glugă, iar în picioare purta adidaşi de culoare albă. Fata are o înălţime de 1,68 m, greutate –  aproximativ 75 de kilograme, constituţie corpolentă, păr şaten, lung până la umeri, ochi căprui, faţa rotundă, cercei în formă de inimioară”, mai precizează sursa citată.

De asemenea, băiatul era îmbrăcat cu o haină de tercot, cu glugă, de culoare bleumarin. Avea pantaloni de trening, iar în picioare purta adidaşi de culoare grena. El avea un rucsac portocaliu cu bleumarin. Băiatul are circa 1.75 înălţime, greutate 60 de kilograme, constituţie astenică, păr negru, tuns scurt, ochi negri, ten măsliniu, faţa ovală, conform informațiilor transmise de către polițiști.

Poliția solicită tuturor persoanelor care pot oferi informaţii să sune la numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție. Orice întârziere ar putea conduce la agravarea situației celor doi minori.