Evenimentul Zilei > Actualitate > Adi Mutu, REVOLTAT în urma tensiunilor de la Mamaia, d ela meciul de Fed Cup al României cu Marea Britanie: „Pai noi, românii, ce să mai zicem?!”
Adi Mutu, REVOLTAT în urma tensiunilor de la Mamaia, d ela meciul de Fed Cup al României cu Marea Britanie: „Pai noi, românii, ce să mai zicem?!”

Adi Mutu, REVOLTAT în urma tensiunilor de la Mamaia, d ela meciul de Fed Cup al României cu Marea Britanie: „Pai noi, românii, ce să mai zicem?!”

Adrian Mutu a tunat după evenimentele de ieri, când Ilie Năstase a fost eliminat de pe bancă în timpul duelului din Fed Cup, și când partida dintre Cîrstea și Konta a mai fost întreruptă și din cauza britanice, care a izbucnit în plâns.

Lacrimile lui Konta au atras un val de critici asupra ei, de la Cîrstea, și până la Adrian Mutu.

„Incredibil! Au oprit meciul pentru că plângea Konta. Chipurile nu mai suporta injuriile auzite din tribună! Pai noi, românii, ce să mai zicem?! Şi aici mă refer doar la sportivi (nu mai vorbesc de toţi ceilalţi români plecaţi la muncă prin ţările astea "politically correct"). De câte ori am fost jigniţi, făcuţi în toate felurile, pe toate stadioanele din Occident ne-am oprit? Am început sa plângem? Poate că unii am făcut-o, dar doar acasă, şi va spun că nu pentru actele de rasism, ci pentru faptul că nimeni nu zicea nimic. Totul era normal pentru ei! Deci, era normal domnilor occidentalişti să strige un stadion întreg "tigane, trebuie sa mori"? Sau să fiu făcut in toate felurile atât eu cât şi ţara mea? Era, nu?! Acum faceţi pe lupii moralişti şi, cum a început să se simtă lezata una de-a voastră, cum ne acuzaţi pe noi de ceva ce voi aţi inventat şi aţi tolerat atâta timp! Ipocriţilor!!!

Hai, Ilie! Hai, Simona! Hai, Monica! Hai, Irina! Hai, Sorana!
HAI ROMÂNIA!!!”
, a scris Mutu pe pagina personală de Facebook.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: