Adevărul despre moartea rapperului Nosfe. A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Adevărul despre moartea rapperului Nosfe. A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă Soția lui Nosfe are planuri mari. Vrea să își schimbe viața. Sursa foto Instagram

După concertul de aseară, de la Romaero, rapper-ul Nosfe s-a stins din viață. La scurt timp, s-a aflat că soția acestuia, Mădălina, a sunat la 112 și au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Acesta a început să se simtă rău după eveniment.

Aseară, Nosfe, unul dintre cei mai îndrăgiți rapperi din țară, a susținut alături de Șatra Benz un concert la Romaero, în cadrul evenimentului Trap Attack. Artistul s-ar fi simțit rău încă din timpul concertului, dar apropiații au reușit să-l pună pe picioare.

După eveniment, soția sa, Mădălina a sunat la 112 și a anunțat că Nosfe a căzut în casă şi că nu reacţionează. Cu toate astea, medicii nu au mai putut să-l salveze.

„La data de 16 octombrie, în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei”, a transmis Poliţia.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, potrivit România Tv.

Cum a murit Nosfe

Tragica veste a fost anunțată de colegii lui de breaslă, dar aceștia nu le-au dezvăluit fanilor cauza morții. „Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, a transmis Șatra Benz.

După mai multe zvonuri, aceștia au recunoscut ce s-a întâmplat cu adevărat după concert și cum a murit artistul.

„Vă rugăm să nu mai răspândiți informații false despre împrejurările morții lui @nosfezilla! Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct la scurt timp după concertul de azi-noapte. Până la un comunicat concludent din partea noastră, faceți doar presupuneri. Respectați-ne liniștea în aceste momente delicate”, au spus membrii trupei Șatra Benz pe Instagram.