Evenimentul ZileiSocialViață după moarte. Mărturiile cutremurătoare ale unei femei. Ce vedem înainte să murim

Viață după moarte. Mărturiile cutremurătoare ale unei femei. Ce vedem înainte să murim

Viață după moarte. Mărturiile cutremurătoare ale unei femei. Ce vedem înainte să murim
Un medic din Statele Unite ale Americii a axplicat de ce majoritatea pacienților au halucinații înainte de a muri și ce văd ei în acel moment.

Potrivit unui medic din Statele Unite ale Americii, majoritatea oamenilor au viziuni înainte de moarte în care apar persoane dragi pe care le-au pierdut. Medicul american a explicat că acest lucru se întâmplă din cauza subconștientului.

Doctorul a stat de vorbă cu mii de oameni care erau în pragul morții, iar apoi a pus toate informațiile într-o carte pe care a și publicat-o.

Povestea lui Mary

Mary era pe patul de moarte. Când copiii ei s-au adunat în jurul ei, a început să legene un bebeluș imaginar. L-a strâns în brațe, arătând o fericire care era în contradicție cu suferința ei fizică.

În acel momend copiii ei au alarmat medicul ca ceva este în neregulă, însă acesta le-a spus că este o stare perfect normală, încurajându-i să joace rolul din sceneta pe care o vedea doar femeia.

Mai târziu, au aflat că Mary a născut un bebeluș mort, cu mulți ani înainte să aibă ceilalți copii. Ceea ce părea a fi o halucinație bizară, de fapt, a ajutat-o pe femeie să rezolve o traumă pe care o ținuse în ea de ani buni. Femeia a murit la scurt timp.

În acel moment, Christopher Kerr și-a schimbat viziunea în legătură cu moartea.

Acesta și-a dat seama mai târziu că acesta halucinații sunt comune la oamenii care sunt pe cale de a muri.

Imdeiat după incidentul cu Mary, medicul a publicat o carte în care explică și descrie câteva dintre aceste viziuni pe care le au pacienții care sunt pe moarte.

Kerr a spus că acest lucru îi ajuta pe oameni sa moară mai împăcați și îi pregătește pe aceștia de momentul în care vor părăsi această lume.

Medicul a descoperit că majoritatea pacienților tind să vadă oameni pe care i-au iubit de-a lungul vieții și care au murit. În aceste viziuni pot să apară și animale de companie sau obiecte care au avut un rol important pentru ei.

Aceste viziuni îi ajută pe cei aflați pe moarte să se reunească cu oamenii pe care i-au iubit și i-au pierdut, momente care le aduc iertare și pace, a explicat medicul.

 

 


Accesează: