Evenimentul Zilei > Actualitate > Adevărul despre cazul Caracal: „S-a jucat cu noi de la început”. Ancheta s-a sfârșit?!
Adevărul despre cazul Caracal: „S-a jucat cu noi de la început”. Ancheta s-a sfârșit?!

Adevărul despre cazul Caracal: „S-a jucat cu noi de la început”. Ancheta s-a sfârșit?!

Mama Luizei Melencu a vorbit despre cum Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, „și-a bătut joc de toată lumea” pe parcursul anchetei desfășurate de autoritățile române.

„Gheorghe Dincă s-a jucat cu noi de la începutul anchetei”, susține mama Luizei Melencu, fata dispărută în luna aprilie 2019, conform Antena3.

„Prima dată a spus că Luiza e aruncată în Dunăre”, a amintit Monica Melencu, la Antena 3.

La începutul anchetei DIICOT, Gheorghe Dincă a susţinut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie 2019 şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale. De asemenea, el a afirmat că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie 2019, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

Ulterior, el şi-a schimbat declaraţia iniţială, în sensul că nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, iar fata ar fi fost luată din casa lui de alte persoane.

„Eu tind să-l cred”, a spus bunicul Luizei la „Sinteza zilei”.

„Noi am spus că Luiza a fost răpită și traficată. Luiza nu s-ar fi urcat într-o mașină dacă nu cunoștea pe cineva. Deci în acea mașina a mai fost o persoană în care a avut încredere.

De aici încolo începe calvarul nostru”, a mai spus bunicul fetei, luni seară, la Antena 3.

Întrebat dacă are vreun indiciu, bunicul a spus: „indicii n-avem, dar încrederea în Luiza și în faptul cum crescut-o și am educat-o ne inspiră faptul că cineva a înșelat-o, a mințit-o”.