Evenimentul Zilei > Social > ADEVĂRUL din dosarul SĂCEANU. Cine a INCENDIAT cele doi MAȘINI
ADEVĂRUL din dosarul SĂCEANU. Cine a INCENDIAT cele doi MAȘINI

ADEVĂRUL din dosarul SĂCEANU. Cine a INCENDIAT cele doi MAȘINI

În urma perchezițiilor care au vizat și membrii clanului Săceanu, cercetările au continuat și astfel oamenii legii au depistat persoana care ar fi incendiat două autoturisme.

S-a descoperit cine este vinovatul din dosarul Săceanu. Este vorba despre Florin Gheorghe Țârdea, care a fost reținut și apoi arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este recidivist, cunoscut, în special, pentru furturi și acte cu violență.

Mai multe percheziții au avut loc joi, 15 martie, la Constanța, Călărați și București, vizați fiind și membrii clanului Săceanu. Giuniet Suliman, Elvis Iaşar, Bechir Iaşar, Ion Iancu, Adrian Marcu şi Nicolae Cosmin Luca au fost reținuți și, pe 16 martie, arestați. Acțiunea a vizat destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în comiterea infracțiunilor de camătă și șantaj, înșelăciune, influențarea declarațiilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată și complicitate la înșelăciune.

Potrivit Replicaonline, totul ar avea legătură cu jocurile de barbut, cu mese special concepute cu elemente electromagnetice ascunse. Parte civilă s-a constituit și Stila Sarafu, cu 200.000 de euro. Însă, cum încrengăturile sunt și mai complicate în speța de față, întrucât la mijloc este vorba și despre neînțelegeri mai vechi, coroane lăsate pe scările restaurantelor, cu mesaj către patronii acestora, dar și despre mașini incendiate, iată că oamenii legii au continuat cercetările și au descoperit că Florin Gheorghe Țârdea este autorul.