Evenimentul ZileiActualitateActrița din James Bond nu a murit! Cum s-a ajuns ca apropiații să îi confirme moartea

Actrița din James Bond nu a murit! Cum s-a ajuns ca apropiații să îi confirme moartea

Actrița din James Bond nu a murit! Cum s-a ajuns ca apropiații să îi confirme moartea
Din ultimele informații reiese că Tanya Roberts nu e este moartă și că, de fapt, zvonurile ar fi pornit de la iubitul actriței.

Chiar dacă au apărut câteva zvonuri luni dimineață conform cărora ea ar fi murit, actrița Tanya Roberts este încă în viață, dar este internată într-un spital.

Agentul actriței este cel care a lansat zvonurile greșite duminică, spunând că ar fi murit la vârsta de 65 de ani.

Moartea Tanyei Roberts a fost confirmată printr-o postare pe pagina sa de Facebook, ulterior fiind preluată și reconfirmată de o „altă persoană apropiată”.

Agentul ei, Mike Pingel, a confirmat acum pentru Fox News că vedeta este încă în viață, dar nu se află într-o stare prea bună.

Pingel a mai declarat că partenerul Tanyei, Lance O’Brien a primit un apel din partea spitalului care a confirmat că actrița nu a murit așa cum s-a spus în presă.

„Moartea ei îmi fusese confirmată, dar din partea unei persoane foarte distrase, anume Lance O Brien, iubitul ei”, a declarat Pingel.

O Brien a mai declarat că a fost alături de Tanya și că „părea că se duce”, scrie Fox News.

Știre inițială

Actrița Tanya Roberts, care odată a jucat un rol important într-unul din filmele cu James Bond și care a apărut în serialul TV „That 70s show”, dar și în alte filme de la Hollywood, a murit la vârsta de 65 de ani.

Ce carieră a avut Tanya Roberts?

Cariera sa de la Hollywood se întinde pe mai bine de trei decenii. De-a lungul timpului, Tanya Roberts a avut parte de mai multe apariții spectaculoase atât în filmele americane cât și în numeroase seriale TV.

Perioadă anterioară morții. Ce a pățit marea actriță în decembrie 2020?

„Tanya Robert a fost internată la un spital încă din data de 24 decembrie 2020, după ce s-a prăbușit la pământ în mod neașteptat în timp ce-și plimba câinii”, a declarat agentul ei de publicitate, Mike Pingel.

Cauza morții sale nu a fost încă făcută publică, dar același agent a mai declarat că nu are legătură cu Covid-19, se spusese inițial.


Accesează: