Chiar dacă au apărut câteva zvonuri luni dimineață conform cărora ea ar fi murit, actrița Tanya Roberts este încă în viață, dar este internată într-un spital.

Agentul actriței este cel care a lansat zvonurile greșite duminică, spunând că ar fi murit la vârsta de 65 de ani.

Moartea Tanyei Roberts a fost confirmată printr-o postare pe pagina sa de Facebook, ulterior fiind preluată și reconfirmată de o „altă persoană apropiată”.

Agentul ei, Mike Pingel, a confirmat acum pentru Fox News că vedeta este încă în viață, dar nu se află într-o stare prea bună.

Pingel a mai declarat că partenerul Tanyei, Lance O’Brien a primit un apel din partea spitalului care a confirmat că actrița nu a murit așa cum s-a spus în presă.

„Moartea ei îmi fusese confirmată, dar din partea unei persoane foarte distrase, anume Lance O Brien, iubitul ei”, a declarat Pingel.

O Brien a mai declarat că a fost alături de Tanya și că „părea că se duce”, scrie Fox News.

Știre inițială

Actrița Tanya Roberts, care odată a jucat un rol important într-unul din filmele cu James Bond și care a apărut în serialul TV „That 70s show”, dar și în alte filme de la Hollywood, a murit la vârsta de 65 de ani.

Ce carieră a avut Tanya Roberts?

Cariera sa de la Hollywood se întinde pe mai bine de trei decenii. De-a lungul timpului, Tanya Roberts a avut parte de mai multe apariții spectaculoase atât în filmele americane cât și în numeroase seriale TV.

Perioadă anterioară morții. Ce a pățit marea actriță în decembrie 2020?

„Tanya Robert a fost internată la un spital încă din data de 24 decembrie 2020, după ce s-a prăbușit la pământ în mod neașteptat în timp ce-și plimba câinii”, a declarat agentul ei de publicitate, Mike Pingel.

Cauza morții sale nu a fost încă făcută publică, dar același agent a mai declarat că nu are legătură cu Covid-19, se spusese inițial.