Evenimentul Zilei > Social > Șoc la Hollywood! Actrița din celebrul film „Titanic”, găsită moartă în casă
Șoc la Hollywood! Actrița din celebrul film „Titanic”, găsită moartă în casă

Șoc la Hollywood! Actrița din celebrul film „Titanic”, găsită moartă în casă

Agentul actriței a confirmat pentru presa americană că aceasta s-a stins în casa ei din Los Angeles.

Elsa Raven a devenit cunoscută marelui public prin rolurile ei din filmele „Înapoi în viitor” și „Titanic”. A apărut, de asemenea, și în celebrul videoclip „My Heart Will Go On” al lui Celine Dion, melodie  celebră datorită faptului că a făcut parte din coloana sonoră a filmului „Titanic”.

Deși cea mai mare parte a rolului Iddei Strauss, pe care l-a interpretat în Titanic, a fost scoasă din varianta finală a filmului, Elsa Raven, a rămas în amintirea publicului prin câteva roluri de excepție, atât în teatru, cât și în film.

A jucat și în Seifeld

Cei mai buni ani ai carierei ei de televiziuneau fost 1988,1989 și 1990, când a jucat în sitcomul Amen și a interpretat rolul mamei lui Vincent Terranova în serialul Wiseguy.

În „The Amityville Horror” ja ucat rolul unei agente imobiliar , a interpretat o proprietară în „In the Line of Fire” și personajul Gertrude Stein în „The Moderns”.

Născută în 1929, Elsa Rabinowitz și-a ales numele de scenă Elsa Raven. Actrița și-a început cariera pe scena din New York. A jucat în multe piese de pe Broadway, inclusiv în „Legenda lui Lizzie”.

În „Înapoi la viitor”, ea a interpretat o activistă care-l îndemnat pe Marty McFly să „salveze turnul ceasului”. Publicul din România a remarcat-o și pentru rolul de mamă jucat în serialul Seinfeld.

A apărut, de asemenea, și în alte seriale, printre care „General Hospital”, în rolul Tugboat Tessie și „Zilele vieții noastre”, unde a interpretat personajul  Lucille.

Cea mai recentă apariție a avut-o într-un scurtmetraj din 2011,intitulat „Ei sunt cu mine”, în care a interpretat-o ​​pe Marea Bunică Fanny Feiner. În același an, a apărut ca doamna Harrison în „Răspunsuri la nimic”.
Nu au fost date detalii suplimentare despre moartea Elsei Raven, dar avân în vedere vârsta, cel mai probabil s-a stins din cauze naturale. Elsa Raven a lăsat în urmă nu mai puțin de 15 nepoate și nepoți, notează Fox News.

Șoc în Marea Britanie. Regina pregătește lovitura fatală împotriva prințului Harry!

Exorcistul-șef al Vatican spune adevărul despre oamenii posedați de demoni. Imagini