Evenimentul Zilei > Actualitate > Doliu la Hollywood. A murit neașteptat, la doar 65 de ani. A jucat în „Bond” și „Îngerii lui Charlie”
Doliu la Hollywood. A murit neașteptat, la doar 65 de ani. A jucat în „Bond” și „Îngerii lui Charlie”

Doliu la Hollywood. A murit neașteptat, la doar 65 de ani. A jucat în „Bond” și „Îngerii lui Charlie”

Actrița favorită din filmul cu spioni James Bond: A View to a Kill, Tanya Roberts, a murit la vârsta de 65 de ani.

Actrița Tanya Roberts, care odată a jucat un rol important într-unul din filmele cu James Bond și care a apărut în serialul TV „That 70s show”, dar și în alte filme de la Hollywood, a murit la vârsta de 65 de ani.

Ce carieră a avut Tanya Roberts?

Cariera sa de la Hollywood se întinde pe mai bine de trei decenii. De-a lungul timpului, Tanya Roberts a avut parte de mai multe apariții spectaculoase atât în filmele americane cât și în numeroase seriale TV.

Primele producții în care a jucat și Tanya au avut loc în anii 1980, debutând cu apariția în finalul sezonului din „Îngerii lui Charlie”, o peliculă foarte cunoscută din SUA care a atras milioane de fani.

Puțin mai târziu urma să se alăture grupului de „fete din James Bond”, mai exact în 1985, jucând rolul lui geologului Stacey Suttot din James Bond: A view to a Kill. De altfel, acesta a fost și ultimul film care l-a avut pe Roger Moore în rolul Agentului 007.

Alte apariții notabile din cariera sa includ un rol primit în pelicula „That 70s show” în care a jucat-o pe Midge Pinciotti, dar nu este de neglijat nici filmul clasic „The Beastmaster” sau „Sheena: Regina Junglei”.

Perioadă anterioară morții. Ce a pățit marea actriță în decembrie 2020?

„Tanya Robert a fost internată la un spital încă din data de 24 decembrie 2020, după ce s-a prăbușit la pământ în mod neașteptat în timp ce-și plimba câinii”, a declarat agentul ei de publicitate, Mike Pingel.

Cauza morții sale nu a fost încă făcută publică, dar același agent a mai declarat că nu are legătură cu Covid-19.

Prima parte a vieții sale

Tanya s-a născut la New York sub numele de Victoria Leigh Blum. S-a căsătorit cu scenaristul Barry Roberts în anii 1970 și împreună s-au mutat în Los Angeles pentru a avansa în cariera lor de la Hollywood. Au stat căsătoriți până în anul 2006 când Barry Roberts a murit. Cei doi nu au avut niciodată copii, scrie ABC7.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.