Evenimentul Zilei > Monden > A fost găsit al zecelea James Bond. Cine îl va înlocui pe Daniel Craig
A fost găsit al zecelea James Bond. Cine îl va înlocui pe Daniel Craig

A fost găsit al zecelea James Bond. Cine îl va înlocui pe Daniel Craig

Producătorii celebrei serii de filme avându-l ca erou pe spionul MI6 James Bond au găsit un înlocuitor pentru Daniel Craig, cel care se va retrage după ultima peliculă ce urmează să aibă premiera în luna noiembrie.

Cel de-al zecelea James Bond, care îl va înlocui Daniel Craig, în următoarea peliculă a celebrei serii dedicate agentului 007 va fi un alt actor britanic, cunoscut pentru rolurile pe care le-a făcut în mai multe filme de acțiune.

Este vorba de Tom Hardy care va prelua ștafeta de la actualul Bond, Daniel Craig, cel mai probabil anul viitor. Predarea e ștafetă este dată ca sigură de presa din Marea Britanie. Potrivit publicațiilor britanice, Tom Hardy, în vârstă de 43 de ani, ar fi dat o probă pentru acest rol încă in luna iulie și ar fi fost selectat, după cum relatează publicația online The Vulcan Reporter.

Un anunț oficial, în acest sens, nu a fost făcut, încă, producătorii seriei așteptând finalul anului sau, posibil, începutul anului viitor. Cel mai sigur, Tom Hardy va fi prezentat drept înlocuitor al lui Daniel Craig după lansarea ultimului film din serie a cărui premieră a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

„No time to Die” este al cincilea film și ultimul, din seria Bond, în care apare Daniel Craig în rolul celebrului agent MI6 și ar urma să aibă premiera în luna noiembrie.

Până atunci, viitorul James Bond, Tom Hardy, va trebui să păstreze tăcerea, chiar dacă este vorba de un rol pe care și l-a dorit dintotdeauna, așa cum declara într-un interviu, în urmă cu aproximativ cinci ani.

Tom Hardy și-a făcut debutul în cinematografie în 2001 și în cariera sa, care se întinde de-a lungul a aproximativ două decenii a jucat numeroase roluri în filme de acțiune, întruchipând atât eroi aflați de partea binelui, precum Venom, în pelicula cu același titlu, Mad Max, cât și gangsteri.

Tom Hardy este un actor complex care a jucat și în piese de teatru cât și în seriale pentru televiziune, fiind apreciat pentru ușurința cu care poate juca o diversitate de roluri.

De-a lungul vremii, în filmele seriei, agentul 007 a fost întruchipat de Sean Connery, David Niven, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan și Daniel Craig.

 

Prințul Harry se pregătește ca pilot de elicopter. Se întoarce în armată?

Refugiații din Lesbos se mută la cort. 9.000 de oameni au fost deja cazați