Evenimentul Zilei > International > Tragedie FĂRĂ MARGINI la Cirque de Soleil. Un acrobat a MURIT în timpul spectacolului
Tragedie FĂRĂ MARGINI la Cirque de Soleil. Un acrobat a MURIT în timpul spectacolului

Tragedie FĂRĂ MARGINI la Cirque de Soleil. Un acrobat a MURIT în timpul spectacolului

Întreaga echipă de la Cirque du Soleil este în stare de șoc după moarte acrobatului Yann Arnaud. Bărbatul în vârstă de 38 de ani a căzut în timp ce realiza o acrobaţie aeriană în cadrul unei reprezentaţii a spectacolului „Volta”. Deși a fost transportat imediat la spital, medicii nu au mai avut cum să-l salveze.

Yann Arnaud, un acrobat de la Cirque du Soleil a avut parte de un destin tragic. Acesta a căzut de pe scenă în timpul unui spectacol care s-a ținut în Tampa, Florida, scrie Agerpres.

„Marea familie a Cirque du Soleil este în stare de şoc şi devastată de această tragedie”, a declarat Daniel Lamarre, preşedintele companiei. „În prezent strângem toate informaţiile legate de acest eveniment tragic. Oferim cooperarea noastră deplină autorităţilor în timp ce analizează circumstanţele acestui accident. Yann era alături de noi de peste 15 ani şi a fost iubit de toţi cei care au avut ocazia să-l cunoască”, a mai adăugat el. 

Acesta nu este primul membru al Cirque du Soleil care moare într-un incident pe scenă. În 2013, un acrobat a murit după ce a căzut pe scenă în Las Vegas. Şi fiul fondatorului Cirque du Soleil a murit în decembrie 2016 după ce a fost zdrobit de o rampă, mai scrie și News.ro.

Cirque du Soleil a fost fondat în 1984, în Montreal, când trupa era formată din 20 de artişti de stradă. Astăzi este o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică, mai informează sursa citată.