Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident în lanț în centrul Capitalei. Cinci mașini au fost implicate
Accident în lanț în centrul Capitalei. Cinci mașini au fost implicate

Accident în lanț în centrul Capitalei. Cinci mașini au fost implicate

Un accident în lanț, în care au fost implicate mai multe mașini a avut loc, marți, în Capitală, la intersecția dintre Bd. Aviatorilor și Bd. Mircea Eliade. Potrivit primelor informații cinci mașini au fost avariate.

Accident în lanț în centrul Capitalei. Două persoane au fost rănite ușor au declarat cei aflați la fața locului. Cele două victime sunt un pasager și un șofer, în vârstă de 33, respectiv 23 de ani.

Traficul pe Bd. Aviatorilor dinspre Șoseaua Nordului către Piața Charles de Gaulle este afectat. Se circulă alternativ pe celălalt sens sub îndrumarea agentilor de poliție sosiți de urgență la fața locului.

 

Accident în lanț în centrul Capitalei. În carambol au fost implicate cinci autovehicule. Potrivit relatărilor de la fața locului accidentul s-a produs în jurul orei 14.40. Circulația pe sens este întreruptă de aproximativ două ore. Polițiștii fac tot posibilul ca circulația să fie reluată cât mai curând cu putință.

 

Un alt accident grav în care a fost implicat un Lamborghini

Un accident surprinzător a avut loc duminică noaptea în Capitală. Un Logan a fost răsturnat pur și simplu de un Lamborghini pe Bulevardul Dimitrie Cantemir.

Un accident rutier destul de grav a avut loc duminică în Capitală, în jurul orei 23:00, între o Dacia Logan și un Lamborghini pe un bulevard din sectorul 4.

„În jurul orei 22.40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd. Dimitrie Cantemir.

Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 21 de ani care se deplasa pe Bd. Dimitrie Cantemir, dinspre Bd. Mărășești către Bd. Tineretului, nu ar fi păstrat o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță și a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula pe același sens de deplasare, în urma impactului cel din urmă autovehicul fiind proiectat în alt autovehiculul din fața sa.

Conducătorii autovehculelor implicați în accidentul rutier au fost testați cu aparatul Alcooltest, rezultatul fiind 0.

În urma accidentului rutier, un bărbat în vârstă de 31 de ani (pasager) a fost rănit ușor, context în care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, scrie b365.ro.

În continuare se efectueaza cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier”, au transmis reprezentanții Poliției Rutiere București.