Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident groaznic în România! Doi morţi şi 7 răniţi, primul bilanţ. O maşină a luat foc
Accident groaznic în România! Doi morţi şi 7 răniţi, primul bilanţ. O maşină a luat foc

Accident groaznic în România! Doi morţi şi 7 răniţi, primul bilanţ. O maşină a luat foc

Un accident groaznic a fost înregistrat joi seara între localitățile Șagu și Orțișoara pe Autostrada A1 Timișoara-Arad, la km. 526, iar conform ultimului bilanţ două persoane au murit şi 7 au fost rănite.

Accident groaznic în România! Doi morţi şi 7 răniţi, primul bilanţ. O maşină a luat foc4 Din cauza celor întâmplate, circulația a fost oprită în zonă. În accident au fost implicate două autoturisme. Din cauza impactului extrem de violent, una dintre maşini a luat foc.

La fața locului au intervinit echipajele de descarcerare ușoară A2003 SMURD Vinga și SMURD Vladimirescu (n.r. – 12 subofițeri).

„UPDATE 1 – Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara a anunțat că circulația este oprită pe autostrada A1, sensul de mers Arad – Nădlac, km 526. Traficul este deviat prin nod rutier Orțișoara pe drum județean și DN 69 Arad – Timișoara.

UPDATE 2: Cinci victime, la Spital

În acest moment toate cele cinci victime, în viață, au fost preluate de echipajele medicale și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Arad”, a precizat George Pleșca, purtător de cuvânt ISU Arad, conform aradon.ro.

Ştire în curs de actualizare. Vă rugăm să reveniţi cu refresh pentru ultimele informaţii suplimentare despre acest subiect.

ISU-ARAD