Accident grav în Suceava. Un tren a lovit o mașină. O persoană a murit

Accident grav în Suceava. Un tren a lovit o mașină. O persoană a murit CFR. Sursa foto: Razvan Valcaneantu

Accident în Suceava. Un tren a lovit o mașină în județul Suceava. Autoturismul este prins sub locomotivă. Persoana din interiorul mașinii a murit, au anunțat medicii. Tragedia a avut loc luni, la o trecere la nivel cu calea ferată din orașul Liteni.

Accident în Suceava. Circulația trenurilor a fost afectată

La fața locului, intervin pompierii militari, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.Accidentul a afectat circulația trenurilor.

Ambulanta

Ambulanță. Sursa foto: Arhiva EvZ

„Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația trenurilor este oprită la această oră, pe intervalul Liteni - Verești, din cauza unui accident feroviar înregistrat la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată cu sistem acustic și luminos (SAT), de la km 419+989. Trenul IR 1753, care circulă în relația București Nord - Suceava, a surprins și lovit un autoturism la pasajul rutier menționat, iar în urma impactului au rezultat victime. Până la finalizarea investigațiilor desfășurate de către organele abilitate, trenul IR 1753, implicat în accidentul înregistrat pe firul I, va staționa în linie curentă, iar trenul IR 1952, care circulă în relația Suceava - Constanța, va fi oprit temporar, până la eliberarea gabaritului și pe firul II, în stația Verești”, a transmis CFR.

Politie

Poliție. Sursa foto: Arhiva EVZ

Accident grav la intrarea în Iași

Un alt accident grav, soldat cu trei victime, s-a produs pe o șosea din localitatea Podu Iloaiei, la intrarea în municipiul Iași. Autoritățile au declanșat Planul roșu de intervenție, dat fiind că în eveniment au fost implicate un autocar și două autoturisme.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai mulți pasageri au făcut atac de panică

Conform informațiilor furnizate de poliție, un autocar în care se aflau 55 de pasageri s-a izbit de două autoturisme. În urma impactului au rezultat trei victime. Acestea sunt conștinente. Mai mulți pasageri ai autocarului au suferit atacuri de panică, însă starea lor este bună.

La locul accidentului au fost trimsie o autospecială de intervenție, una pentru transportul de victime multiple, o ambulanță SAJ și o autospecială de terapie intensivă. O altă ambulanță cu medic a fost trimisă de Spitalul Sf. Spiridon, din Iași.