Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident grav la Vaslui. A fost activat Codul roșu
Accident grav la Vaslui. A fost activat Codul roșu

Accident grav la Vaslui. A fost activat Codul roșu

Două autoturisme au fost implicate într-un grav accident de circulație, care a avut loc pe raza localității Pușcași, județul Vaslui.

Scenele de la fața locului sunt dramatice, susțin martorii oculari. Șapte persoane, pasageri în cele două autoturisme implicate, care au intrat în coliziune frontală, au fost rănite grav. ”Oamenii sunt întinși pe asfalt și strigă ajutor. Au venit cei de la SMURD și de la Ambulanța Vaslui”, a scris un martor ocular.

Una dintre persoanele care a suferit răni grave a murit la scurt timp, după ce medicii au început manevrele de resuscitare. O a doua persoană este resuscitată de medici, în timp ce alte cinci primesc îngrijiri medicale, urmând să fie transportate la spital.

„Circulația rutieră este oprită pe DN 2F Vaslui – Bacău, în apropierea comunei Pușcași, județul Vaslui, după ce a avut loc o coliziune între trei autoturisme. În urma impactului, o persoană a decedat, altei persoane i se efectuează manevre de resuscitare la fața locului, iar alte șase persoane au suferit leziuni, fiind transportate la spital pentru investigații medicale. S-a activat planul roșu de intervenție. Se estimează ca traficul să fie reluat, în condiții normale, în 45 de minute”, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.