Evenimentul Zilei > Actualitate > Un grav accident, evitat în ultimul moment. Călătorii din autobuz au căzut și s-au lovit VIDEO
Un grav accident, evitat în ultimul moment. Călătorii din autobuz au căzut și s-au lovit VIDEO

Un grav accident, evitat în ultimul moment. Călătorii din autobuz au căzut și s-au lovit VIDEO

Neatenția și teribilismul unui șofer au fost la un pas de a provoca un accident grav în Constanța. Dezastrul a fost evitat mulțumită prezenței de spirit a șoferului autobuzului.

Pe rețele sociale circulă o filmare în care se prezintă momentul când un accident extrem de grav a fost la un pas de a se produce în Constanța. Neatenția și teribilismul unui șofer au fost la un pas de a provoca o adevărată tragedie. Din fericire, dezastrul a fost evitat în ultima clipă de către șoferul autobuzului plin de pasageri.

„Cauză și efect! După ce urmăriți montajul video, vă invit la un exercițiu de imaginație: doamna din imagini este chiar mama dumneavoastră! Prezența de spirit a conducătorului auto CT BUS a dus la evitarea unui accident cu urmări și mai grave pentru pasagerii din autobuzul aflat pe banda dedicată transportului public.

În anul 2020, din 278 de evenimente rutiere în care au fost implicate mijloacele de transport în comun, doar 61 s-au petrecut din vina conducătorilor auto CT BUS.  22% este un procentaj semnificativ, care indică faptul că trebuie să fim mai atenți, să creștem gradul de conducere preventivă.

Notați această informație lângă 11 milioane de km parcurși pe traseele municipale de autobuzele CT BUS și comparați cu numărul de km înregistrați de un număr egal de autoturisme! Vă rog să respectați regulile de circulație și să acordați prioritate autobuzelor publice!”, se arată într-o postare pe rețele sociale.

Un accident extrem de grav a fost la un pas de a se produce în Constanța

„Ce vă recomand când vă deplasați cu mașina personală: Evitați manevrele riscante -,,din scurt”- atunci când autoturismul pe care îl conduceți se află în apropierea unui autobuz;

Acordați prioritate autobuzelor care ies din alveolele special amenajate;

Păstrați distanța de siguranță. O notă importantă pentru călători: pe tot parcursul deplasării cu autobuzul, țineți-vă de bare!”, se mai scrie în postarea respectivă.

 

CITEȘTE ȘI EXCLUSIV. Secrete din dosarele lui Pacepa și ale altor nouă „trădători” condamnați de Ceaușescu

CITEȘTE ȘI  Prognoza meteo 16 februarie. Încă o zi cu temperaturi până la -20 de grade