Echipaje ale pompierilor ISU Dobrogea, ambulanțe SMURD și SAJ au ajuns, în această noapte, în Mamaia după ce martorii au alertat la 112 că trei autoturisme au fost distruse în zona Cazino din Mamaia, mai multe persoane fiind rănite. Impactul a fost atât de violent încât una dintre mașini a fost aruncată în afara carosabilului, fiind proiectată într-un pom.

 

În accident au fost implicate trei autoturisme. Două  dintre ele circulau pe banda doi dinspre Năvodari către Constanța. La un moment, al treilea autoturism, care circula dinspre Constanța către Năvodari, se pare că a vrut să întoarcă pe linia dublă continuă. În acel moment a fost izbit de către cele două autoturisme, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Munteanu.

 În urma impactului violent a rezultat rănirea gravă a unei tinere de 19 ani din mașina vinovată și a trei persoane din celelalte două autoturisme. Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și vătămare corporală gravă din culpă.

 

Te-ar putea interesa și: