Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident cumplit la intrarea în Slatina. Tânăr carbonizat în propria mașină
Accident cumplit la intrarea în Slatina. Tânăr carbonizat în propria mașină

Accident cumplit la intrarea în Slatina. Tânăr carbonizat în propria mașină

Un accident cumplit a avut loc vineri după amiaza la intrarea în municipiul Slatina. Un autoturism a luat foc, iar șoferul a murit carbonizat, după ce s-a izbit de un ornament din beton care marchează intrarea în oraș.

Un accident cumplit s-a petrecut, la intrarea în Slatina, vineri după amiaza. Un tânăr în vârstă de 23 de ani a avut o moarte groaznică, într-un accident de circulație foarte grav. Mașina pe care o conducea s-a izbit într-un ornament de beton și a luat foc. Șoferul a murit pe loc, carbonizat. Accidentul a avut loc pe DN 65 (E574), la intrarea în municipiul Slatina, dinspre Pitești.

Traficul rutier a fost blocat total, vineri după amiaza, la intrare în municipiul Slatina dinspre Piteşti. Autoturismul a lovit un arc decorativ din beton ce marchează intrarea în localitate. În urma impactului mașina a luat foc, iar șoferul a murit în incendiu. El a fost găsit decedat de către pompierii chemați să intervină.

„Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, fiind găsit un autoturism proiectat în arcul de triumf şi cuprins de flăcări. Traficul rutier este complet blocat, desfăşurându-se activităţi de stingere a incendiului şi salvare a victimelor”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Accident cumplit la intrarea în Slatina

Un autoturism a luat foc, iar șoferul a murit carbonizat, după ce s-a izbit de un ornament din beton care marchează intrarea în oraș. Conform reprezentanţilor ISU, cadavrul şoferului a fost scos din interiorul mașinii după ce focul a fost stins de pompieri.

„Pompierii Detaşamentului Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj SMURD, au intervenit pe Drumul European 574, la ieşirea din municipiul Slatina spre Piteşti, la un accident rutier urmat de incendiu. În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se afla doar şoferul”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Alin Băsăşteanu.

Corpul șoferului a fost scos după stingerea focului

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU, la sosirea echipajelor de pompieri autoturismul ardea generalizat. Pompierii au stins focul, iar mai apoi a corpul carbonizat a fost extras din mașină.

„La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat. Pompierii au lichidat incendiul. Trupul neînsufleţit al şoferului a fost extras de pompierii de la descarcerare. Pacientul prezenta arsuri pe întreaga suprafaţa a corpului”, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Olt.