Un accident cumplit s-a petrecut, la intrarea în Slatina, vineri după amiaza. Un tânăr în vârstă de 23 de ani a avut o moarte groaznică, într-un accident de circulație foarte grav. Mașina pe care o conducea s-a izbit într-un ornament de beton și a luat foc. Șoferul a murit pe loc, carbonizat. Accidentul a avut loc pe DN 65 (E574), la intrarea în municipiul Slatina, dinspre Pitești.

Traficul rutier a fost blocat total, vineri după amiaza, la intrare în municipiul Slatina dinspre Piteşti. Autoturismul a lovit un arc decorativ din beton ce marchează intrarea în localitate. În urma impactului mașina a luat foc, iar șoferul a murit în incendiu. El a fost găsit decedat de către pompierii chemați să intervină.

„Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, fiind găsit un autoturism proiectat în arcul de triumf şi cuprins de flăcări. Traficul rutier este complet blocat, desfăşurându-se activităţi de stingere a incendiului şi salvare a victimelor”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Accident cumplit la intrarea în Slatina

Un autoturism a luat foc, iar șoferul a murit carbonizat, după ce s-a izbit de un ornament din beton care marchează intrarea în oraș. Conform reprezentanţilor ISU, cadavrul şoferului a fost scos din interiorul mașinii după ce focul a fost stins de pompieri.

„Pompierii Detaşamentului Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj SMURD, au intervenit pe Drumul European 574, la ieşirea din municipiul Slatina spre Piteşti, la un accident rutier urmat de incendiu. În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se afla doar şoferul”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Alin Băsăşteanu.

Corpul șoferului a fost scos după stingerea focului

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU, la sosirea echipajelor de pompieri autoturismul ardea generalizat. Pompierii au stins focul, iar mai apoi a corpul carbonizat a fost extras din mașină.

„La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat. Pompierii au lichidat incendiul. Trupul neînsufleţit al şoferului a fost extras de pompierii de la descarcerare. Pacientul prezenta arsuri pe întreaga suprafaţa a corpului”, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Olt.