Evenimentul Zilei > International > A sărit în apă să-și salveze câinele. A reușit, dar cu ce preț uriaș
A sărit în apă să-și salveze câinele. A reușit, dar cu ce preț uriaș

A sărit în apă să-și salveze câinele. A reușit, dar cu ce preț uriaș

Un român de 42 de ani, care locuia în Italia a murit înecat încercând să-și salveze câinele.

Moarte dramatică. Un român care locuia la Piacenza s-a înecat în râul Po, încercând să își salveze câinele. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, s-a aruncat în apă pentru a scoate patrupedul din apă. Niște prieteni au încercat să îl salveze pe român atunci când au văzut că era să își piardă viața.

El a fost dus de aceștia la mal, unde i s-a făcut masaj cardiac de către personalul de urgență de la 118, care a fost chemat în ajutor. Bărbatul de 42 a fost transportat la spital dar a decedat la puțîn timp după ce a fost dus în camera de urgență.

Patrupedul a supraviețuit în mod miraculos

Dacă bărbatul a murit, animalul a supraviețuit. Potrivit unei reconstrucții inițiale a evenimentului tragic, bărbatul de 42 de ani era pe malul Po, împreună cu soția și câinele. El s-a scufundat duminică după-amiază, în jurul orei 17.30, pentru a încerca să salveze animalul, care fusese luat de curentul râului. Patrupedul ajunsese într-o zonă periculoasă, sub un pod feroviar.

Ajutor venit prea târziu

Primul care a încercat să-l ajute pe român a fost proprietarul unei bărci private. Acesta a ajuns la bărbat și l-a adus la țărm ajutat de alte persoane care au asistat la eveniment. La fața locului au ajuns salvatori de la 118 dar și o echipă de pompieri.

Medicii au pus imediat în aplicare manevrele de resuscitare, deoarece bărbatul leșinase, după care l- au fost transportat la spitalul din oraș. La scurt timp după intrarea în camera de urgență, a avut loc decesul. Carabinierii au deschis o anchetă, potrivit gazetaromaneasca.com/.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: