Evenimentul ZileiActualitateA rămas USR-PLUS fără bani? Liderul a fost debranșat de la rețeaua de termoficare

A rămas USR-PLUS fără bani? Liderul a fost debranșat de la rețeaua de termoficare

A rămas USR-PLUS fără bani?  Liderul a fost debranșat de la rețeaua de termoficare
Și-a exasperat vecinii, pentru că nu și-a plătit datoriile, iar blocul a fost debranșat de la rețeaua de termoficare. Iulian Nicolau este una dintre vocile importante din partid, dar se pare că șeful său l-a lăsat fără bani.

Scandal uriaș la Iași, într-un bloc unde locuiește consilierul local din partea USR-PLUS, Iulian Nicolau. Politicianul a adunat o datorie imensă la întreținere, aproximativ 4.656 de lei plus penalizări în valoare de 400 de lei și a creat o situație neplăcută pentru vecini.

Care s-au trezit fără căldură chiar în această perioadă în care temperaturile din termometre au scăzut simțitor. Sub presiunea asociației de proprietari, Iulian Nicolau și-a plătit restanțele la întreținere, dar a început să se certe cu autoritățile locale, conform bzi.ro.

Îi compătimește pe oamenii care plătesc, dar suferă

El a lansat un atac la adresa Primăriei Iași, a celor de la Veolia Energie și firma Termo-Service SA, reproșând faptul că oamenii care nu au restanțe la întreținere sunt lăsați fără căldură.

„Este foarte frig, mai frig ca afară, în unele apartamente ale ieșenilor fără datorii, din cauza ieșenilor cu datorii, acolo unde aceștia aparțin aceleiași asociații de proprietari. Primii nu au altă vină decât aceea că au rămas captivi unor contracte de furnizare a căldurii, comune prin apartenența la aceeași asociație cu cetățenii cu datorii.

După ce vecinii au făcut presiuni, pentru că tremurau de frig în apartamente, a plătit restanțele

Pe cei cu datorii nu îi judec! Refuz să judec oamenii care au datorii și care fac parte dintr-o societate atât de săracă prin unele zone geografice și neprotectivă pentru anumite categorii sociale, așa cum este democrația capitalistă din România”, a spus Iulian Nicolau conform sursei citate.

În blocul respectiv a mai existat un locatar care nu și-a achitat datoriile. La data de 30 octombrie, nemirezistând presiunilor făcute de vecini, consilierul local și-a plătit întreținerea restantă. Cei de la Veolia Energie opriseră furnizarea agentului termic în imobilul cu pricina.

La alegerile locale desfășurate în acest an, la data de 27 septembrie, Iulian Nicolau a fost ales pe listele alianței USR-PLUS în Consiliul Local Iași.

 

 


Accesează: