Consilier local de aproape 3 luni, Jérôme Jolibois a practicat naturismul încă din adolescenţă. Încearcă să combine stilul său de viaţă cu cea din Bruxelles, iar interviul cu jurnalistul l-a făcut în pielea goală.

Jérôme Jolibois a depus jurământul în faţa Consiliului local al primăriei din Bruxelles pe 21 octombrie. Candidatul de pe lista Ecolo  este acela care a lansat „ciclonudismul” în Bruxelles acum 15 ani. Toată tinereţea şi-a petrecut-o  la Paris. Reîntors a Bruxelles în 2004, a ţinut mereu trează prima pagină a ziarelor, petrecând gol în cele mai cunoscute localuri de noapte din capitală. Puţin cam provocator, refuză prozelitismul, dar îi place să „depăşească limitele”.

Naturist încă din adolescenţă, Jérôme Jolibois se dezbracă imediat ce se întoarce acasă, în cartierul Marolles. Tovarăşa sa de viaţă practică de asemneea naturismul. El a vorbit pentru La Dernière Heure,  despre felul în care încearcă să practice stilul său de viaţă, acasă dar mai ales în oraş,  cu toate că Bruxellesul, spre regretul său, dă foarte puţină importanţă naturismului.

Jérôme Jolibois, naturist și ciclist convins: „Călărește o zi cu bicicleta la Bruxelles pentru a-ți obține permisul de conducere”

Citește și: