A făcut Marcel Ciolacu COVID-19? Tocmai i-a sosit răspunsul de la testul PCR

A făcut Marcel Ciolacu COVID-19? Tocmai i-a sosit răspunsul de la testul PCR sursa foto. EVZ

Președintele PSD Marcel Ciolacu a primit, joi dimineață, rezultatul testului PCR pe care l-a făcut, după ce s-a întors de la Sălaj.

Cu două zile înainte de alegerile locale, Marcel Ciolacu a fost în vizită electorală în județul Sălaj, unde a avut loc și un miting organizat de filial județeană a PSD.

Aici, așa cum era normal, s-a întâlnit cu liderii PSD din judet și municipiul Zalău. Alături de Ciolacu au fost și Paul Stănescu, precum și Vasile Dîncu.

Lideri PSD din Sălaj confirmați cu COVID

Sâmbătă, înaintea alegerilor locale, Tiberiu Marc – preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj a fost confirmat cu COVID-19, iar imediat după alegerile de duminică, mai mulţi lideri ai social-democraţilor din judeţ au fost depistaţi cu noul coronavirus.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sergiu Panie a fost confirmat şi el cu COVID-19 luni. Vicepreşedintele PSD Zalău, cel care în mandatul trecut a fost şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, a fost internat deja în Spitalul de Infecţioase din municipiul Zalău.

În spital a ajuns şi Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Fostul prefect al Sălajului a fost confirmat marţi cu noul coronavirus şi acum se află sub tratament.

„Acum mă aflu la spital. Nu mă simt rău şi sper să fie bine până la final”, a spus Florin Florian.

Un alt membru marcant al social-democraţilor din judeţ a fost infectat cu coronavirus. Este vorba de Ioan Miclea, actualul director al Citadin Zalău, care a fost confirmat tot în cursul zilei de marţi.

Liderii PSD, Ciolacu, Stănescu și Dîncu ies din izolare

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, profesorul Vasile Dîncu şi Paul Stănescu, secretarul general al PSD, care au fost prezenți la mitingul din Sălaj, au fost nevoiți să facă testul PCR.

Așadar, cei trei s-au testat miercuri pentru SARS-CoV-2, iar rezultatul venit joi dimineața și arată că niciunul dintre ei nu este infectat.

Liderii PSD ies, astfel, din autoizolare. Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Vasile Dîncu au decis să se autoizoleze până la alfarea rezultatelor testelor PCR, potrivit g4media.ro