Evenimentul Zilei > Politica > Breaking News. PSD, lovit la vârf după alegeri. Ciolacu și alți lideri de top, scoși din joc!
Breaking News. PSD, lovit la vârf după alegeri. Ciolacu și alți lideri de top, scoși din joc!

Breaking News. PSD, lovit la vârf după alegeri. Ciolacu și alți lideri de top, scoși din joc!

Trei lideri PSD Sălaj au fost infectați cu noul coronavirus, iar acum sunt internați în spital.

În ultimele zile ale campaniei electorale, președintele PSD, Marcel Ciolacu a fot în județul Sălaj, în campanie electorală. Cu toate măsurile de distanțare socială, Tiberiu Marc – președintele Consiliului Județean Sălaj, vicepreședintele PSD Zalău și fostul prefect, Florin Florian au fost infectați cu noul coronavirus.

Vineri când Marcel Ciolacu a fost în vizită electorală, cei trei spun că nu au avut niciun simpton asimilat coronavirusului.

La doar o zi, însă, după ce s-a întâlnit cu Marcel Ciolacu, Tiberiu Marc a început să se simtă rău, apoi şi ceilalaţi doi social-democrați. Ulterior, toți cei trei lideri PSD au primit confirmarea că sunt infectaţi cu coronavirus.

La întâlnirile electorale au mai fost prezenți alături de Marcel Ciolacu, Vasile Dîncu și Paul Stănescu.

De asemenea, managerul Aeroportului Internaţional din Iaşi, Cătălin Bulgariu, a fost diagnosticat cu COVID 19, iar surse din PSD Iaşi susţin că acesta ar fi participat la o şedinţă internă de partid în ciuda faptului că aştepta rezultatul testului COVID.

La întâlnirea de partid ar fi participat Tudor Ciuhodaru, Doru Pănescu, Vasile Toma şi Silviu Macovei.

Rezultatele alegerilor în județul Sălaj

La Zalău, candidatul PSD Ionel Ciunt, primar în funcţie, a obţinut circa 50% din voturi, el fiind urmat de candidatul Alianţei USR-PLUS, sprijinit şi de PNL, Florin Iordache, cu 30% din voturi. Pe locul trei s-a clasat candidatul UDMR, actualul viceprimar Fazakas Nicolae, votat de aproape 12% din alegători.

După centralizarea tuturor secţiilor de votate din oraşul Şimleu Silvaniei, actualul primar, independentul Septimiu Ţurcaş, susţinut de PNL, a câştigat detaşat alegerile, cu circa 64% din sufragii, el fiind urmat, la mare distanţă, de candidatul PSD Ioan Opriş (18,5%) şi cel al Pro România, Dan Pop Silvăşan (12%).

Şi primarul din Jibou, social democratul Dan Ghiurco şi-a conservat funcţia, el obţinând circa 55% din voturi. Pe locul doi s-a situat candidatul PMP, Iulius Pop (21,5%), iar pe poziţia a treia candidatul PNL, Ciprian Chiş (7,5%), potrivit romaniatv.net

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: