Evenimentul Zilei > Actualitate > A dat lovitura chiar în satul lui. Ce a făcut un băiat de 12 ani
A dat lovitura chiar în satul lui. Ce a făcut un băiat de 12 ani

A dat lovitura chiar în satul lui. Ce a făcut un băiat de 12 ani

Un copil de 12 ani a fost învățat de doi hoți să spargă mașini , aceștia acționând împreună in comuna Băiculeşti

Performanță nefericită! Un copil de etnie romă din comuna Băiculeşti, judeţul Argeş, a devenit spărgător la doar 12 ani , anunță realitatea.net. Acesta a fost învățat ” tainele meseriei” de doi hoți cu experiență, care au la activ condamnări și care sunt anchetați și în alte dosare de furt.Copilul a fost învățat de cei doi infractori să spargă mașini, el fiind folosit să facă acest lucru deoarece nu răspundea în fața legii dacă era descoperit de polițiști.

Sâmbătă, copilul împreună cu un tânăr de 24 de ani, care este judecat în zece dosare pentru furt și conducere fără permis, și cu cumnatul acestuia, au găsit un autoturism parcat pe marginea unui drum, în comuna Băiculeşti. Mașina, care fusese lăsată deschisă din neatenție de către proprietar, a fost scotocită de cei trei , aceștia furând suma de 5.000 de lei . După ce au comis furtul, ei au vrut să spargă o altă mașină dar au dispărut când au observat că venea cineva. Atunci când a văzut că îi lipsesc cei 5.000 de lei, proprietarul mașinii a sesizat poliția.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.