Evenimentul Zilei > Actualitate > A apărut PRIMA REACȚIE a lui Răzvan Burleanu, după meciul cu Danemarca. Ce spune șeful FRF despre selecționerul Daum
A apărut PRIMA REACȚIE a lui Răzvan Burleanu, după meciul cu Danemarca. Ce spune șeful FRF despre selecționerul Daum

A apărut PRIMA REACȚIE a lui Răzvan Burleanu, după meciul cu Danemarca. Ce spune șeful FRF despre selecționerul Daum

Naționala României a remizat, aseară, 1-1, la Cluj, cu Danemarca, în etapa a 5-a din preliminariile CM 2019. Scorul, însă, le-a diminuat drastic șansele „tricolorilor” de a mai prinde biletele pentru turneul final. Astăzi, Răzvan Burleanu, președintele FRF, a reacționat pentru prima dată de la meciul de aseară.

Șeful de la „Casa Fotbalului” s-a arătat mulțumit de evoluția „tricolorilor” din meciul cu Danemarca. Totodată, Burleanu a mai anunțat că forul îl va sprijini în continuare pe selecționerul Christoph Daum.

„E un pas greşit, puteam să beneficiem şi de pasul greşit făcut de Muntenegru cu Polonia, dar şi de victoria Armeniei. Atât am putut, e un rezultat corect, pentru ca pe final putem să pierdem. Asta este valoarea noastră astăzi, trebuie să muncim mult ca valoarea să crească pe viitor. Am avut cei mai buni jucători la lot, ne-au lipsit Bogdan Stancu şi Florin Andone, dar până la urmă am avut cei mai buni jucători selecţionaţi. Ne-au lipsit viteza, forţa şi norocul. Am avut două ocazii prin Keşeru, dar am avut ghinion. Trebuie să credem până la ultimul meci. Va fi decisiv în Danemarca, la ultimul meci, dar toate meciurile de până atunci vor fi nişte finale. Eu vreau să le mulţumesc suporterilor că am beneficiat de susţinerea lor şi pentru că nu am avut parte de petarde, fumigene, lucruri care ne-ar fi dus ca meciul următor să îl jucăm fără suporteri.

Daum are în continuare toată susţinerea noastră. Următorul meci la Craiova? Nu avem prea multe informaţii acum în ceea ce priveşte situaţia stadionului din Craiova, trebuie să avem stadionul finalizat pentru ca apoi să solicităm o vizită oficială din partea UEFA. În mod cert anul acesta vrem să jucăm un meci la Craiova”, a declarat Răzvan Burleanu după remiza cu Danemarca.

România ocupă locul 4 în Grupa E, cu 6 puncte. Podiumul este alcătuit de Polonia (13 p.), Muntenegru (7) și Danemarca (7). Ultimele clasate sunt Armenia (6) și Kazahstan (2).

Etapa viitoare, naționala noastră va întâlni Polonia, în deplasare, pe 10 iunie, de la ora 21:45.