Evenimentul Zilei > Sport > A ajuns în faliment. Gest disperat făcut de un milionar român
A ajuns în faliment. Gest disperat făcut de un milionar român

A ajuns în faliment. Gest disperat făcut de un milionar român

A jucat la Steaua, înainte să se transforme în FCSB, iar de acolo s-a transferat în străinătate.

Chiar dacă în CV a bifat cluburi numai unul și unul, Gabriel Enache este un exemplu de „Așa, nu!”. Scurtele perioade petrecute la trupa lui Gigi Becali sau experiențele Rubin Kazan și Partizan Belgrad nu l-au ajutat deloc pe fundașul stânga. Ajuns la 29 de ani, Enache trage linie și descoperă că este …falit.

Informația, publicată de fanatik.ro, trebuie filtrată cu atenție de toți fotbaliștii din Liga 1, care pot învăța din experiența de viață a lui Gabi Enache. Deși a încasat sute de mii de euro din contracte, actualul jucător al Astrei a ajuns să fie executat silit de bănci și târât prin tribunale de fosta soție!

Concret, a pierdut mașina, unn BMW 640d xDrive, cu preț de catalog 75.000 de euro (full options). Din cauză că nu a mai achitat ratele, BCR Leasing i-a luat mașina din curte. Restanțele s-au ridicat la 5.000 de euro, total pe ultimele trei luni. Sursa citată scrie că BMW-ul lui Enache nu mai avea revizia făcută și rezervorul era gol. Luxosul autoturism va fi scos la vânzare, dacă nu cumva Gabi Enache face rapid rost de bani să achite, atenție, nu ratele restante, ci întreaga creanță de la bancă!

Mai mult de atât, fosta soție, Mădălina, l-a acționat în instanță pentru neachitarea pensiei alimentare. Se pare că Enache ar fi uitat să plătească banii pe ultimii doi ani cuveniți fetiței sale. Mădălina ex-Enache solicită executarea silită a fotbalistului și îi cere peste 20.000 de euro!

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: