Evenimentul Zilei > Actualitate > 13 polițiști sunt cercetați după ce au chefuit la un botez, deși orașul se află în „scenariul roșu”
13 polițiști sunt cercetați după ce au chefuit la un botez, deși orașul se află în „scenariul roșu”

13 polițiști sunt cercetați după ce au chefuit la un botez, deși orașul se află în „scenariul roșu”

Polițiști cercetați după ce au încălcat regulile și au participat la un botez ce a fost organizat în weekendul trecut.

13 polițiști vor fi cercetați intern după ce au participat la un botez ce a fost organizat în orașul Petroșani. În condițiile în care localitatea se află în scenariul roșu, iar un astfel de eveniment s-a desfășurat în condiții ilegale. Cu încălcarea restricțiilor impuse în pandemia de coronavirus, chiar de către oamenii legii.

Polițiști cercetați disciplinar după ce au participat la un botez

Botezul a avut loc în weekendul trecut, sâmbătă seara, 6 martie. Un polițist și-a botezat copilul, apoi a organizat o petrecere în ciuda interdicțiilor. Evenimentul nu a fost suspendat și s-a desfășurat fără probleme, după cum notează ziariștii de la gddhd.ro.

Acum se fac cercetări pentru a se stabili câți polițiști au participat la botezul respectiv. În urma controlului vor fi stabilite și măsurile disciplinare care se vor lua. „Ofiţerii Biroului Control Intern urmează să stabilească dacă şi câţi poliţişti au participat la acest eveniment privat. Și să propună măsuri disciplinare, în cazul în care aceştia vor fi găsiţi vinovaţi.

Până în momentul de faţă s-a stabilit că, pe lângă mama copilului botezat, alți 12 agenţi de poliţie ar fi luat parte la eveniment”.

Afaceri în familie, părinții și unchiul copilului sunt polițiști, angajați în cadrul Inspectoratului Poliției Județene Hunedoara

A fost anunțul făcut de Bogdan Niţu, purtător de cuvând al Inspectoratului Poliției Județene (IPJ) Hunedoara. Conform sursei citate, polițiștii care fac subiectul anchetei lucrează la aproape toate unitățile de profil din Valea Jiului. Mama copilului botezat se află în concediu de maternitate. Femeia lucrează la o secție de poliție din orașul Petroșani. Soțul ei este om al legii în localitatea Aninoasa.

Unchiul copilului, din partea mamei, este de asemenea polițist, la Hațeg. Toți trei sunt angajați în IPJ Hunedoara.


9 poliţişti din Bucureşti sunt acuzaţi de răpire şi tortură. Victimă dusă pe câmp

Doi falși polițiști au făcut 20.000 euro din amenzi false și șpăgi. Cum au căzut în plasa procurorilor