Evenimentul ZileiSportNews Alert. S-a decis adversara României din barajul pentru EURO 2020!

News Alert. S-a decis adversara României din barajul pentru EURO 2020!

News Alert. S-a decis adversara României din barajul pentru EURO 2020!
Astăzi, la sediul UEFA de la Nyon, a avut loc tragerea la sorți a play-off-ului Ligii Națiunilor. În ceastă întrecere, România va trebui să triumfe în două meciuri consecutive pentru a se califica la Campionatul European din 2020

UPDATE: Conform tragerii la sorți de la sediul UEFA, naționala României va întâlni Islanda în semifinalele Ligii Națiunilor, pe 26 martie, în deplasare. În cazul în care vor triumfa în această rundă, „tricolorii” se vor duela în finală cu Ungaria sau Bulgaria, pe 31 martie, tot în deplasare.

La fel ca-n cazul naționalei noastre, Islanda a ratat calificarea la EURO 2020 din preliminariile clasice. „Vikingii” au terminat pe locul 3 în Grupa H, în spatele Franței și Turciei. Din această grupă au mai făcut parte Albania, Andorra și Moldova.

Iată programul semifinalelor:

Traseul A

Islanda – România

Bulgaria – Ungaria

Traseul B

Bosnia – Irlanda de Nord

Slovacia – Irlanda

Traseul C

Scoția – Israel

Norvegia – Serbia

Traseul D

Georgia – Belarus

Macedonia de Nord – Kosovo

……………………………………………………………………………

Cele 20 de echipe care s-au calificat direct din preliminariile clasice la EURO 2020 sunt Anglia, Cehia, Ucraina, Portugalia, Germania, Olanda, Elveţia, Danemarca, Croaţia, Ţara Galilor, Polonia, Austria, Spania, Suedia, Franţa, Turcia, Belgia, Rusia, Italia şi Finlanda.

Celelalte patru formații care vor merge la turneul final vor fi alese din barajele din Liga Națiunilor, rundă care se va desfășura pe 26 și 31 martie 2020. Aici sunt incluse reprezentativele Islanda, Bosnia-Herţegovina, Slovacia, Irlanda, Irlanda de Nord, Scoţia, Norvegia, Serbia, Bulgaria, Israel, Ungaria, Georgia, Macedonia de Nord, Kosovo, Belarus și România.

România s-ar putea duela în semifinale cu Scoția (Divizia C) sau Islanda (Divizia A), iar în finală ar întâlni câștigătoarea partidei dintre Serbia și Norvegia.


Accesează: