Evenimentul Zilei > Justitie > Zi cu ghinion pentru doi foști parteneri de afaceri
Zi cu ghinion pentru doi foști parteneri de afaceri

Zi cu ghinion pentru doi foști parteneri de afaceri

Omul de afaceri Georgică Cornu şi fostul asociat al acestuia în firma SC Confort SRL, Lucian Caraiman, au fost implicaţi în două accidente distincte, vineri, cel din urmă chiar în timp ce era dus la audieri într-un dosar privind delapidarea Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare (RAAN) în favoarea firmei primului.

 

Lucian Caraiman s-a răsturnat cu maşina Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Mehedinţi, după ce poliţistul care îl ducea la audieri a trans brusc de volan pentru a evita coliziunea cu un autoturism angajat într-o depăşire, în zona localităţii Jipa, judeţul Caraş- Severin.

În urma manevrei, autoturismul în care era transportat Lucian Caraiman s-a răsturnat pe un câmp, ambii ocupanţi ai vehicului fiind transportaţi la spital.

La câteva ore, în apropiere de Timişoara, pe raza localităţii Remetea Mare, omul de afaceri Georgică Cornu a fost implicat într-un alt accident, după ce maşina în care se afla a lovit un alt autoturism.

„Tun” de 23,5 milioane lei

Foştii şefi ai RAAN, Adrian Cătălin Olaru şi Gheorghe Dulcea, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, vineri, apoi prezentaţi de procurorii DIICOT Mehedinţi cu propunere de arestare preventivă, sâmbătă, pentru infracţiuni de corupţie legate de prejurdicierea bugetului Regiei cu 23,5 milioane de lei în beneficiul SC Confort Timişoara, firma lui Georgică Cornu şi a lui Lucian Caraiman.

Cei doi foşti şefi ai RAAN au fost plasaţi însă sub control judiciar, dar decizia nu e definitivă.