Evenimentul Zilei > International > Zeci de mii de femei vor să zboare în jurul Lunii, alături de un miliardar excentric
Zeci de mii de femei vor să zboare în jurul Lunii, alături de un miliardar excentric

Zeci de mii de femei vor să zboare în jurul Lunii, alături de un miliardar excentric

Anunțul matrimonial făcut de miliardarul japonez Yusaku Maezawa a magnetizat zeci de mii de femei.

Nu mai puțin de 20.000 de femei i-au răspuns lui Yusaku Maezawa, primul turist spațial care va face o călătorie în jurul Lunii, după ce miliardarul a anunțat că își caută o iubită pentru această „vacanță”.

Miliardarul japonez e în căutarea unei iubite de 20 de ani „care să-și dorească pacea în lume” și care să-l însoțească într-o călătorie în jurul Lunii, programată în anul 2023.

Omul de afaceri are astfel timp să aleagă dintre ofertele fetelor pe cea mai potrivită pentru viitorul show TV. Bărbatul în vârstă de 44 de ani a mărturisit că „sentimentele de singurătate și goliciune sufletească” încep să-l cuprindă și că de aceea a început să-și caute o iubită pe un site specializat.

Maezawa, care s-a despărțit recent de actrița de 27 de ani Ayame Goriki, speră să ia cu el în spațiu și artiști, într-un proiect numit sugestiv Dear Moon. Documentarul care va fi realizat în timpul acestei călătorii în spațiu se va numi Full Moon Lovers și va fi difuzat pe AbemaTV.